Bildirim
Notebook Harddiski taşınabilir harddisk yapılabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
20 tl den başlayan fiyatlarla satılıyor hdd kutusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapabilirsiniz, bunun için basitçe hdd kutuları/kasaları var. çeşit çeşit var. notebook hdd'si 2.5"'tir.
bu kasaların:
-2.5" için / 3.5" için ya da nadiren her ikisini de destekleyen
-usb2.0 bağlantılı / usb 3.0 bağlantılı ya da bambaşka bi bağlantı türünde(e-sata vs var, tam çözebilmiş değilim; ayrıca pc'ye usb3.0 takılan ama kendi girişi micro/mini usb olan vs);
-gücünü direk takıldığı usb'den alan / gücünü başka bi bağlantı (adaptör, ikinci bi usb'ye takarak vs) alan;
-vidalı kurulum / vidasız kurulum;
-plastik kasa / alüminyum kasa
vs vs diye çeşit çeşit türleri vardır. ben de şu an notebook hdd'mi harici haline getirmek istiyorum ve bu çeşitlilik yüzünden modeller arasında kaybolmuş durumdayım
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 20 Aralık 2015; 19:43:05 >
-
hdd kutusunu araştırdım da hiç aradaki bağlantıyı sağlayacak kablo görmedim. o kabloyu ayrıca mı satın alınıyor yoksa hdd kutusunu satın alınca onunla birlikte mi geliyor. mantıken gelmesi gerekir de hiç görmedim bisey de yazilmamis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcanterzi -- 20 Aralık 2015; 19:35:46 >
bazılarında resminin olmaması ve hiç (kutu içeriği bölümünde bile) kablodan bahsedilmemesi benim de dikkatimi çekti. ancak bi çoğunda açıklama da gerekli kablonun olduğu yazıyor ya da resmi var. siz denk gelmemişsinizdir. kablo vermemeleri saçma olur ama hiç olmadı satıcı aranıp sorulabilir. -
Daha önce farklı tarihlerde 2 adet 2.5inch harddisk kutusu aldım, ikisinde de ara kablo kutu içerisinden çıktı.
bende de 3.5 hdd var.harici hdd kutusuna takıyorum bilgisayara ışığı yanıyor ama hdd yi görmüyor. içinde işletim sistemi var o yüzden mi görmüyor acaba? işletim sistemini içinden nasıl silerim? -
hdd kutusu -
Hdd'i bilgisayara takın sonra Bilgisayara Sağ tıklayıp Yönet>Açılan sayfada altta Depolamaya Tıklayın>Disk Yönetimine tıklayın>Karşınıza takılı olan Hdd ler gelir Sonra sağ tıklayıp biçimlendir deyin.Biçimlendirirken isimlere dikkat edin.
cabriolet1981 teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X