Şimdi Ara

Notebook Ses Kartı uygun yazılım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG KPGWT E500 kullanıcıyım.

orjinal vista yüklü bilgisayar ama windows 7 kurdum. seste hafif cızırtı almaktayım.

Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC883 @ SiS High Definition Audio Controller

Realtek'den High Definition Audio programının en son versiyonunu indirip kurdum. fakat ses daha da bozuldu. çeşitli sitelerde farklı kurulum yöntemleri var, bir çoğunu denedim ( uyumluluk modunu ayarlayarak / Windows 7 nin yüklediğini kaldırıp ondan sonra kurarak/ vb. )

Bu konuda uygun bir çözüm önerisi olan var mıdır.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• realtek ses aygıtı ayarlardan hoparlör çeşidi olarak 5.1 veya 5.2 stereo, 2.1 gibi seçenekleri deneyin.bir de mikrofon ayarlarından mikrofonu biraz kısın.bu şekilde cızırtı gitmesi lazım.
  • bende de e500-j.apsqt var win7 de cızırtı oluyor evet, en son güncel driver indirdim kurdum bendede alc883 görünüyor, cızırtı bayaa arttı... En son laptopun yanında gelen cd lerden son bi umut ses driver yükledim bayağı bir eski idi driver ama oldu cızırtı felan kalmadı ama anlamıyorum bu sorun güncel driverden kaynaklanmamalı diye düşünüyorum fakat başka çıkar yolu yok gibi duruyor.. Güncel driver kullanamıyoruz saçmalık burada.. Laptopun yanında gelen cd lerde bulduğum driver iş görüyor fakat kendi sitesinden indirdiğim güncel driveri kurunca ses cızırtı oluyor ne yapmalı bilmiyorum realtek e-mail mi çeksek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.