Şimdi Ara

notebook ses problemi yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook umun sesini son ses yaptığım zaman müzik çalarken pc tamamen kitleniyor.ses titreyerek donup kalıyor hiç bi işlem yapılmıyor.tırrrrrrrrrrrrrrrrrr gibi bi ses ve reset atıyorum tekrar açmak için. acer 5739g vista kullanıyorum. neden olabilir acaba?

• Arkadaşlar biri yardım etsin benim laptoptada aynı sorun var(Acer 5739g) Özellikle multimedya dosyası çalıştırdımda kitleniyor bilgisayar.Anlamadım bişe daha alalı 5 gün oldu.Acaba Acer'ın bu serisinde bi sorunmu var.Ustalardan yardım bekliyoruz.Teşekkürler
  • boyle bir problemde akla gelen ilk seçenekler güncel bios ve sürücülerle denemektir bunları denedinizmi?
  • yok denemedik ama daha sıfır yeni kurulmuş bi cihazda böyle sorun kafamızı karıştıryor.Ama önerinizi deneyecem teşekkürler
  • ben tüm sürücüleri güncel yaptım bios dahil olmak üzere.hepsi 2009...ama hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros_bekir -- 23 Eylül 2009; 13:15:25 >
  • format attım ama tekrara aynı sorun bendede devam ediyor yardım edecek yokmu)))
  • Ya üstadlar bu Acer beni deli etçek yokmu yardım edecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros_bekir

arkadaşlar notebook umun sesini son ses yaptığım zaman müzik çalarken pc tamamen kitleniyor.ses titreyerek donup kalıyor hiç bi işlem yapılmıyor.tırrrrrrrrrrrrrrrrrr gibi bi ses ve reset atıyorum tekrar açmak için. acer 5739g vista kullanıyorum. neden olabilir acaba?

Aynı modelde aynı sorun bende de var. Son ses müzik dinlediğimde aynı problemi yaşıyorum. Gördüğüm kadarıyla benden başka bu modeli kullananlarda da aynı sorun var. Bu sorunun bir çözümü var mı yoksa bu seride teknik bir hata mı var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • ayni sorun bendede var benim sorunum daha kapsamli bazen sesler geliyor ama goruntu yok media playeri actigimda ve birazcik bilgisayar yuk bindirdigimda donuyor ve mecburen rest cekmek zorunda kaliyrum yardim eden birisi yok mu artik ya yeni aldim bilgisayari ve bu sorun cikti sonra goturdum degistirdim bilgisayari yenisini kapali kutuda verdiler yine ayni sorun .................................................................................
  • arkadaşlar bende 5739G modelini kullanıyorum bendede aynı sorun war önceden vistaydı sonra başka birisinden win7 alıp onun recoverysni yükledim şimdi yine arada bu sorunu yapıyo ve arada nvidia görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu gibi bi uyarı verio.. bu sorun olupta halleden warmı ?? sorun yazılımsalmı donanımsalmı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.