Şimdi Ara

NOTEBOOK SSD YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim dizüstü bilgisayarıma ssd disk almak istiyorum.
    Kapasite önemli değil ancak en iyi diyebileceğiniz ssd marka ve modelini paylaşabilir misiniz?
    dizüstü özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.
    HP G62-b10ST
    Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanevice -- 15 Mayıs 2013; 1:24:34 >

• Garantiniz devam ediyorsa yapacağınız bu değişiklik hp tarafından garanti dışı bırakılma sebebi olabilir. Öncelikle çağrı merkezi ile bir görüşün derim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanevice

Merhaba Arkadaşlar benim dizüstü bilgisayarıma ssd disk almak istiyorum.
    Kapasite önemli değil ancak en iyi diyebileceğiniz ssd marka ve modelini paylaşabilir misiniz?
    dizüstü özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.
    HP G62-b10ST
    Şimdiden Teşekkürler...

ocz vertex3 yada vertex 4

• garantide sıkıntı olmaz. Ankara maltepedeki servise ssd takabilirmiyim diye sorduğumda donanımınıza zarar vermediğiniz sürece garantiye sıkıntı oluşturmaz dedi.
    optik sürücüyü çıkartıp orayada laptop ile gelen diski taktım. (optik sürücüye takılan disk kutusu ile)
  • yalnız benim dizüstü sanırım sata girişli ona bakan oldu mu bilmiyorum yani benim asıl derdim
    sata3 aldığımda sata3 hızını kullanabilecek miyim boşuna üst model almayayım diye soruyorum
    bilgisayar özeliklerine baktığımda sata hdd yazıyo sata olunca hızı azalıyor mu azalıyorsa yine de
    en üst modelinden almam faydalı olur mu faydası olmayacaksa almayayım diye soruyorum
    ayrıntılı açıklayan olursa sevinirim.
    Ve mesajımı cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanevice -- 15 Mayıs 2013; 16:16:48 >
  • en kötü sata2 dir diye düşünüyorum. netten baktığım kadarıylada sata2 sizin laptop. Sata2 ise Max çıkılan hızı göremezsiniz 530mb gibi okuma yazma hızlarını.
  • Sata 2 ise maksisum görebileceğim hız ne kadardır boşu buşuna sata3 almak da istemiyorum tavsiye edebileceğiniz model yok mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.