Bildirim
notebook taki solmalar için ne yapmam lazım
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
evet bunu ben de merak ettim sarımsı yerler nasıl çıkar acaba yoksa gene notebook temızleme ürünlerinden mi alacaz -
kardes bizden baska bilgisayarının rengi solan yok galiba:D -
transfer kağıdı kullanın ama solduktan sona pek işe yaramaz reklamcılardan kolaylıkla bulabilirsiniz benimde laptop grileşti transfer kağıdıyla kapladım ve artık renk değiştirme sorunu halloldu tavsiye ederim -
arkadaslar aliyorsunuz lavabo temizlemek icin olan vim"den, bitanede bulasik sungeri aliyorsunuz oralari baya bir ovaliyorsunuz %80 kadar temizliyor, ondan sonrada hani su koruyucu jelatinler varya ekranin ustunde olanlardan, onlardan oraya yerlestiriyorsunuz, aynı sorun tekrarlamiyor tekrar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- monster bios tuşu
- dell mi asus mu
- monster bios güncelleme
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- samsung galaxy book 4
- bilgisayar açılmıyor
- yazılım için laptop önerisi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X