Şimdi Ara

Notebook tavsiyesi : Asus Zenbook vs MacBook Air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle notebooku sürekli yanımda taşıdığımdan hafifliği ve pil ömrünün uzun olması aradığım en önemli özelliler. Tez yazıyorum ve ağırlıklı olarak office programlarını ve interneti kullanacağım. Bununla birlikte bazı özel yazılımları da kullanıyorum (istatistik vb). Aradığım özelliklere uygun olduğunu düşündüğüm üç model arasında seçim yapamıyorum. Bu konudaki fikirlerinizi ya da varsa farklı önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

1. MacBook Air (1.6 GHz Çift Çekirdekli Intel Core i5; 2.7 GHz'e kadar Turbo Boost) - En ideal seçenek bu olsa da daha önce apple'ın herhangi bir ürününü kullanmadım ve işletim sistemine alışma ve office programları konusunda çekinceliyim.

2. Asus Zenbook UX305FA-FB041H Convartible UltraBook :Diğer özellikleri çok iyi olsa da intel core M işlemciye sahip olması nedeniyle daha düşük performans

3. Asus UX32LN-R3120H UltraBook (Intel Core i7-4500U 1.8 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.0 GHz.) 4 MB Cache Bellek İşlemci) - Tek eksiği pil ömrünün daha kısa olması.

Bütçe: 3000 +/- 250

Teşekkür ederim.

• Asusun kasalar dokuluyor mac al alacaksan bi işe yarasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Macbook air almaya karar verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MACBOOK TAVSİYESİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.