Şimdi Ara

Notebook Termal Macun Değiştirme Rehberi - Abra A5 v2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaşlar ben Salih. Bu videomda sizlere Biz dizüstü bilgisayarın termal macunları nasıl değiştirilir bunun videosunu çekmek istedim. Baz aldığım model ise Monster Abra A5 v2.1'dir. Sürç-i lisan ettiysek affola diyerekten yararlı olması dileğiyle iyi seyirler.

• up
  • Abra a7 v3.1 ile aynı yapıda galiba. Hangi marka macun kullanıyorsun ve mesela gta 5de kaç derece işlemci
  • Ellerinize sağlık güzel video olmuş.Acaba garantisi devam eden monster notebookların bakımı ücretsiz değilmi?Bakım derken fan temizliği ve termal macunların yenilenmesi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Ellerinize sağlık güzel video olmuş.Acaba garantisi devam eden monster notebookların bakımı ücretsiz değilmi?Bakım derken fan temizliği ve termal macunların yenilenmesi gibi...

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

arkadaşlar bende abra a7 v3.1 macun değiştircem de . bana bi macun öerirmisiniz 20 30 tl arasında ? :D

noctua nt-h1

http://forum.donanimhaber.com/m_75402332/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

arkadaşlar bende abra a7 v3.1 macun değiştircem de . bana bi macun öerirmisiniz 20 30 tl arasında ? :D

Antec Formula 6 ya da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Ellerinize sağlık güzel video olmuş.Acaba garantisi devam eden monster notebookların bakımı ücretsiz değilmi?Bakım derken fan temizliği ve termal macunların yenilenmesi gibi...

Bu konu hakkında bilgim yok ama onların sürdüğü macunların kaliteli olduklarından şüpheliyim :) Ondan kendim böyle bir işe giriştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.