Şimdi Ara

Notebook 'um da oluşan ölü pixel ile ilgili;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık iki yıl önce aldığım Toshiba L855-16X model notebook 'umun TEKNOSA kapsamında ek bir yıl garantisi mevcut. Bu akşam eve gelip bilgisayarımı açtığım da 1-1,5 santim uzunluğunda sol üst köşe de çizgi halinde bir şerit ile karşılaştım. Ölü pixel olarak düşündüm nasıl meydana geldiğini bilmiyorum ..

Toshiba 'nın sitesinden garanti kapsamlarını okudum fakat ölü pixel terimi ile ilgili birşey göremedim. Sizlerin bilgilerinize dayanarak danışmak istedim.

İyi forumlar dilerim!

Ölü pixelin görüntüsünü çektim. Biraz ovuşturdum düz bir çizgiydi şimdi ortası biraz boşluklu oldu iyi mi yaptım kötü mü bilemedim garantisi için ..

Akşam ki hali; Ölü Pixel

Sabah ki hali; Ölü Pixel

• alptekin1caner A kullanıcısına yanıt
    Garantiden yaptır ölü pixel garantiye giriyor. Reddetilirse kaskoya ver cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımın bilgisayarının ekranı kırılmıştı kasko karşılamıştı o da teknosadan almıştı
  • Teşekkürler yorum için. Garantiden geldi cihaz. Bir arkadaşım aldı tatilde olduğumdan dolayı. Teknik Servisin kağıt görüntüsünü istedim. Test edilmiş ve hiçbir sorunla karşılaşılmamış. Dura dura geçti mi bilmiyorum, İstanbul a döndüğüm de bakacağım hala duruyorsa dediğiniz gibi kasko ya vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.