Şimdi Ara

Notebook upgrade sorun acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXTREME53 -- 30 Ağustos 2013; 0:28:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba uprageden sonra bios güncellemesi yaptın mı yapmadıysan bir dene 2. olarakta biostan optimusu devre dışı bırak dahili kart ile dene kapanıyormu eğer dahili kart ile kapanmıyorsa nvidia nın macununu ve üzerindeki bakır bloğu kontrol et kolay gelsin
  • Sağol da 1.notebook un yeni biosu yok 2. ekran kartını ellemedik ve kendini görmedim soğutucu sadece cipsete ve islemciye bagli bilgisayarci arkadaşta şaşırdi yada ben cipsetle ekrankartini karistiriyorum birde termal macunu iyi sürdük

• p6200 ve nvidia geforce 310m olan lenovo b560 modelini kullandım çipsetin üzerinde macun yoktu onda ekran kartı chip gibi zaten hemen işlemcinin yanında üzerine bakır blok kapanması lazım soğutma sistemine dahil olmazsa ısınır
  • e o zaman bu laptoplarin cipsetinde sogutucu bagli degil ozaman yanlişmi gordum cpu ve gpu bagli yani soğutucuya

• sizdeki laptopda cipset anakartda nerde ve soğutucuya bağlımıydı

• senin için işaretledim bu lenovo b560 ama aynı özellikteki cihazllar
    http://b1303.hizliresim.com/17/9/kvx01.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol anladım yalnız anakartlar farklı ama sonuçta aynı parçalar mevcut belki harici ekran kartı tam temas etmiyor olabilir yarın halledeceğiz sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.