Şimdi Ara

Notebook ve ekran kartı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba iki bilgisayar arasında kaldım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

İlk bilgisayar bu
    www.vatanbilgisayar.com
    Casper Nirvana 11.Nesil Core i5 14" Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Casper Nirvana 11.Nesil Core i5 14" Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/casper-nirvana-11-nesil-core-i5-1155g7-8gb-500gb-ssd-14inc-w11.html

Diğeri de bu
    www.vatanbilgisayar.com
    Acer Aspire 3 11.Nesil Core i5 1135G7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 3 11.Nesil Core i5 1135G7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-3-11-nesil-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-15-6inc-mx350-2gb-freedos.html

Acer marka bilgisayarı daha önce 9800 gibi bir fiyata aldığın için ürün tutarları aynı diyebiliriz. Karar değiştirirsem Acer ı iade edip Casper alıcam.

İşlemci ve ram kapasiteleri ssd kapasiteleri aynı ikisi de ips ekran. Casper da w11 işletim sistemi mevcut Acer freedos.
    Casper 14 inc Acer ise 15.6
    Casper emin olmamakla birlikte metal kasa diğeri plastik
    Asıl takıldığım konu ekran kartı
    Casperda Intel iris xe graphics g7
    Acer da harici mx350 mevcut
    Araştırmalarımda mx350 daha iyi diye biliyorum ama Casper resmi sitesinde iris xe graphics g7 nin mx350 den daha performanslı olduğunu belirtiyor. Araştırmama rağmen bu ekran kartı olayını tam anlamadım. Bu konuda bilgisi olan veya fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.
    Capserın resmi sitesindeki açıklamayı da paylaşıyorum
    Notebook ve ekran kartı hakkında yardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ekran kartı ile bilgi verecek ve iki bilgisayar arasından tercih tavsiyesinde bulunacak olursa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.