Şimdi Ara

Notebook Ve XP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Masaüstü Bilgisayardan Çok Sıkıldım Ve Bir Dizüstü Almak İstedim 150tl Ye notebook Buldum :D Resimlerinde Windows 7 Yüklü Olduğu Görünüyor Performans İçin xp yüklemeye düşünüyorum ama biliyorsunuz ki winodws xp ye desteği kesti sp3 yükleyip deepfreze yapmak mantıklımıdır yoksa antivirus mü daha iyi olur öyle çok bişey yüklemem ama yükleyeceğim zaman deepfreze yi nasıl deaktive edeceğim gibi sorular aklıma takılıyor şimdiden saolun

• Kusura bakmada bu devirde XP mi kaldı? Linux yüklemek daha iyi bir seçim olur. Hem virüs derdin olmaz hem de hızdan uçarsın.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    lLinixta exe calismio bide oyun oynayabilirmiyim(cok az oyun oyynasam da) geneldw internette dolaşçam zatede turkçe linux varmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux kendine özgü bir işletim sistemidir. O yüzden birçok windows programını çalıştırmaz.

Linux için birçok oyun mevcuttur. Yalnız windows'taki birçok oyun yoktur. Başka oyunlar vardır.

Türkçe Linux var. Türk işletim Sistemi Pardus 2013, Linux Mint veya Ubuntu tavsiye ederim.

Vine kullanarak bazı windows oyun ve programlarıı çalıştırmak mümkündür.

Alışma devresi biraz sıkıntılı geçebilir. Windows eşdeğeri programları bulmak ve kullanmaya alışmak zaman alır. Ama biraz sabır herşeyi çözer.

Hem Linux hem windows dual boot olarak kurulup istendiği zaman istenilen işletim sistemini kullanmak mümkündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Linux kendine özgü bir işletim sistemidir. O yüzden birçok windows programını çalıştırmaz.

Linux için birçok oyun mevcuttur. Yalnız windows'taki birçok oyun yoktur. Başka oyunlar vardır.

Türkçe Linux var. Türk işletim Sistemi Pardus 2013, Linux Mint veya Ubuntu tavsiye ederim.

Alışma devresi biraz sıkıntılı geçebilir. Windows eşdeğeri programları bulmak ve kullanmaya alışmak zaman alır. Ama biraz sabır herşeyi çözer.

Hem Linux hem windows dual boot olarak kurulup istendiği zaman istenilen işletim sistemini kullanmak mümkündür.

İnternette android kuulumunu buldumm android daha.iyi gibi oda linux gerci wineyi de duymuştum dual boot ta.da notebooklarin kapasitesi fazla değil hele helw windows kadar buyuk boyutlu bir islettim sistemiyle zor.ama android icime.yatti gibi saf linx mu android mi kursam daha iyi olur hem aliskin olurum hemde google play our

• quote:

Orijinalden alıntı: visual26

quote:

Linux kendine özgü bir işletim sistemidir. O yüzden birçok windows programını çalıştırmaz.

İnternette android kuulumunu buldumm android daha.iyi gibi oda linux gerci wineyi de duymuştum dual boot ta.da notebooklarin kapasitesi fazla değil hele helw windows kadar buyuk boyutlu bir islettim sistemiyle zor.ama android icime.yatti gibi saf linx mu android mi kursam daha iyi olur hem aliskin olurum hemde google play our

Android telefon ve tabletler için uygundur. Evet kurulabiliyor ama telefonda yaptıklarından başkasını yapamazsın. Yani hiç zevk vermez. Tavsiye etmem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visual26

quote:

Android telefon ve tabletler için uygundur. Evet kurulabiliyor ama telefonda yaptıklarından başkasını yapamazsın. Yani hiç zevk vermez. Tavsiye etmem.

Sadece Haberdar Ol Diye Alıntıladım O Zaman Linux Yani Peki Çok Saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150t'ye notebook mu,netbook mu?
    Ben olsam Xp kurardım.Ram'i çok iyi kullanıyor.12 senelik pc'de hala XP var;25 saniyede açılıyor,3 saniyede kapanıyor.(0,5gb ram,1,2 ghz proc.,64 mb video card vs.)
  • XP tarihe karıştı. Güvenlik de kalmadı tabi. Ben olsam Linux kullanırım. Zaten elimde birkaç tane eski bilgisayarım var. En eskisine XP yerine Zorin OS 6.2 lite kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

150t'ye notebook mu,netbook mu?
    Ben olsam Xp kurardım.Ram'i çok iyi kullanıyor.12 senelik pc'de hala XP var;25 saniyede açılıyor,3 saniyede kapanıyor.(0,5gb ram,1,2 ghz proc.,64 mb video card vs.)

netbook küçük olanı :D
  • quote:

XP tarihe karıştı. Güvenlik de kalmadı tabi. Ben olsam Linux kullanırım. Zaten elimde birkaç tane eski bilgisayarım var. En eskisine XP yerine Zorin OS 6.2 lite kurdum.

bu gün ubuntuyu denedim masaüstümde slax mı ubuntu mu kursam diye düşünmekteyin ubuntunun kullanımı o kadar zor değil vede grafik bakımından gayet yeterli geldi bana :)
  • XP artık yetersiz bence kurmayın.
  • Netbook için en mantıklısı hele ki 150 tl lik için bence de XP. Linux, Ubuntu gibi bilmediğiniz işletim sistemlerinde macera aramaya gerek yok.
  • Windows update yapan mi var :) xp desteginin kesilmesi onemli degil, her daim xp candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 starter isinizi gorur.

• xp can dir

• Lubuntu kur PC ucsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.