Şimdi Ara

Notebook Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 1600 TL Bütçem var şöyle iyi bir oyun bilgisayarı arıyorum yardım edebilecek varmı sıfır olacak.

• 2500 civarından aşağı çok zor. Hele ki sağlam istiyorsanız. Neredeyse imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb ram a8 islemci 6 gb ekran karti 1 tb harddisk bu ozelliklerde bir notebook buldum 1600 tlye

• turkbey006 kullanıcısına yanıt
    oyun için istiyorsan en azından nvidia 940m ekran kartının altına düşmemelisin. amd ekran kartlarında uzak durmalısın ki zaten fiyat performans olarak baktıgında pek de cazip gelmiyorlar bana. senin bütçeni düşünürsek 940m li bulabilirsen iyi ama benim bildigim pek yok biraz bütçeyi arttırman gerek. 1800 civarı olan su asusu tavsiye edebilirim

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-k555ub-xo099d-notebook-fiyati,5804448.html

amd ekran kartlı bulursan da mutlaka bu işten anlayan birilerine danış derim, çünkü 2000 TL ye kadar olan notebooklarda iyi bir amd ekran kartı görmedim hiç.

• Önerdiğin o k555ub'de 4 GB ram var ve oyun için yetmez 940m de iyi bir kart değil. Oyun için bütçeni aşsa da bundan aşağısı kurtarmaz diye düşünüyorum. Rami 4 GB ama ikinci bir ram yuvası var ona 4 yada 8 takarsın. Boş olan ram yuvası kullanıcının kolay ulaşabileceği bir yerdeymiş. Yanlış okumadıysam bir yerde bu modele ram takmak garantiyi bozmaz diyordu. Ayrıca GTX 950M dır. GTXler diğer gt lerden çok daha iyidir.

http://m.akakce.com/p/?5508110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 6 Mart 2016; 13:57:40 >
  • Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.