Şimdi Ara

NOTEBOOK YEŞİL ÇİZGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebook um da ilk açılışında toshiba yazısının olduğu bölgede ve windows yazısında dikey yeşil çizgiler bulunmakta bilgisayara format attım bilgisayara ekran kartı driverını yükleyince bilgisayar kapanıyor açılmıyor bende VGA modundan bilgisayarı açıyorum windows ekranında herhangi bir yeşl çizgi yok fakat vga modunda malum çözünürlük düşük ve ekran kartı görünmüyor.ekran kartının çözünürlüğünü yükseltince yine görüntü gidiyor monitörde sorun yok televizyona bağladım aynı görüntü ekran kartından mı yoksa yazılımsal bir sorun mu acaba yazılım her zaman yüklediğim yazılım orjinal sorun yok var mı böyle birşey başına gelen

• güncel ekran kartı sürücüsünümü yüklediniz yoksa cd'de kurulu olanı mı? güncel sürücüyü yükleyin düzelir yazılımsal büyük olasılıkla.
  • yükledim internettende indirdim windows 7 yi kurdum olmadı sonra windows xp de denedim yine olmadı VGA da pc çalışıyor fakat ekran kartını tanıtınca kapanıyor
  • ekran kartı çipsetinde sıkıntı olabilir baktırman gerekir.
  • Laptopunuzun serviste kontrol edilmesi gerekiyor.Ekran kartınızdan kaynaklanan donanımsal bir sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ekran kartını söktüm 200 C de 8 dakika ısıtım sonra hiç ellemeden 1 saat soğuttum taktım düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Monitörde ki mavi çizgi...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.