Şimdi Ara

Notebookcular Buraya! Toshiba 'batarya algılanamadı uyarısı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yurt dışından toshiba L700-T29R model notebook gelmişti. uzun zamandır kullandım bataryası bitti. Yeni batarya aldım fakat batarya ya dolmuyor uyarısı veriyor ya da batarya algılanamadı uyarısı veriyor. Ama eski batarya yı takınca problem yok. Bataryalar birebir aynı.
    Bu problemi nasıl çözülebilir?

• Benim de laptopun bataryası bitti geçen ay internetten yeni bir tane aldım arada bir batarya dolmuyor uyarısı veriyor ama doluyor, uyarı vermesine rağmen çalışıyor ise sorun olmaz. Batarya üzerinde iken fişten çıkartınca laptop çalışıyor mu? Çalışmıyorsa arızalı olabilir, aldığın yerden değiştirmen gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Benim de laptopun bataryası bitti geçen ay internetten yeni bir tane aldım arada bir batarya dolmuyor uyarısı veriyor ama doluyor, uyarı vermesine rağmen çalışıyor ise sorun olmaz. Batarya üzerinde iken fişten çıkartınca laptop çalışıyor mu? Çalışmıyorsa arızalı olabilir, aldığın yerden değiştirmen gerekebilir.

Bataryayı bir kez değiştirttim bu sorundan dolayı, batarya arızalı sandım. Batarya hiç şarj olmuyor, batarya takılıyken fişi çıkarında pc kapanıyor.

Kapalı bilgisayarda batarya ve fiş takılıyken notebook açılmıyor. Led göstergelerde fiş takılı ikazı beyaz yanıyor, pil ikazı kırmızı yanıp sönüyor. Bataryayı çıkardıktan sonra fiş takılıyken notebook açılıyor.
  • Pek emin değilim ama sanki sorun laptopta gibi görünüyor. Bence bir tamirciye sorunu anlatıp danışmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 4 Ekim 2013; 18:49:27 >
  • yeni aldığın batarya şarj olmuyor.
    eski bataryanı taktığında eğer şarj ışığını yanıyorda yeni bataryada yanmıyorsa sorun yeni aldığın bataryadadır (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: BADBAHT

merhaba,

yurt dışından toshiba L700-T29R model notebook gelmişti. uzun zamandır kullandım bataryası bitti. Yeni batarya aldım fakat batarya ya dolmuyor uyarısı veriyor ya da batarya algılanamadı uyarısı veriyor. Ama eski batarya yı takınca problem yok. Bataryalar birebir aynı.

Burda bulunan makaleyi inceleyip deneyin bir de.

http://www.enpedi.com/2012/08/pili-degistirmeniz-yararl-olabilir.html

• selam arkadaşlar peki şarz aletiniz orjinalmi orjinal degilse ondan dolayıda sıkıntı yapabilir ama diyorsunuzki eski bataryada sorun yok gözukuyor bu durumdada yeni bataryanızda sıkıntı olabilir oda şu sebebden dolayı satıcının elinde uzun suredir beklediyse eyer icindeki pillerin özelligi zalmıştır munkun oluyorsa degişmenizi tafsiye ederim bataryanızı kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Pek emin değilim ama sanki sorun laptopta gibi görünüyor. Bence bir tamirciye sorunu anlatıp danışmak gerek.

@cmldrs satın aldığım yerle görüştüm. ( notebookdepo.com ) durumu anlattım sağolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bataryanın içinde bi parça varmış içinde yazılım olan sanırım. ondan dolay problem olabilir dediler. Farklı bir seri batarya gönderecekler olmazsa iade alacaklarmış. Pazartesi sonuçlanır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

quote:

Orijinalden alıntı: BADBAHT

merhaba,

Burda bulunan makaleyi inceleyip deneyin bir de.

http://www.enpedi.com/2012/08/pili-degistirmeniz-yararl-olabilir.html

Teşekkürler, foruma konu açmadan önce çok araştırdım bu yolu da denemiştim, çözüm olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.