Şimdi Ara

Notebookla gelen Windows yerine?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir notebook satın aldım ve bildiğiniz üzere içindeki orjinal win 7 Home Pre kuruldu ancak içinde bir sürü demolar vs olduğu için 50 GB yer kaplıyor ben sadece 3 GBlik Win 7 Home Pre x64'ü indirip kurmak istiyorum.
    http://www.mydigitallife.info/2009/11/10/windows-7-iso-x86-and-x64-official-direct-download-links-ultimate-professional-and-home-premium/
    Bu linkten indirdiğim zaman notebookun altında yazan lisans anahtarı ile kurarsam herhangi bir sorun ortaya çıkar mı?
    Ya da sadece Windows 7 Home Pre'yi nereden indirip orjinal lisans anahtarımla kurabilirim?

Teşekkürler.

• İndirdiğin yer farketmez. Aynı sürümün 64 bitini kurarsan etkinleştirebilirsin.
  • Teşekkür ederim.
  • Verdiğiniz linkteki Win 7 ler İngilizcemi, Türkçemi!!!

Bildiğim kadarıyla dil farklı olduğunda, sizinki etkinleştirme olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 1 Temmuz 2010; 10:21:51 >
  • armodillo konuya açıklık getirmiş :)
  • İyi de bilgisayarla orjinal geleni ister Türkçe ister ingilizce ister fransıca kurabiliyorsun ve hrpsini de aktifleştirebiliyorsun farkeder mi o yüzden ben ingilizce kullanmak istiyorum
  • Siz indirip deneyin, fakat ben Türkçe home premium laptop keylerinin, İngilizce sürümlere uymadığını ve bir tek Ultimate sürümlerinde vardı dil serbestliği olduğunu duymuştum. Yanlış biliyor olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence yinede LAPTOP un servis yazılımı ile İŞLETİM SİSTEMİNİ dvd ye yazdır ( bende acer vardı 3 dvd yazdım mesela )

win7 3 gb mı tutuyor sadece? ilginç geldi bir anda:)) , elindeki ürüne ait DRİVER ları indirip sonrada WİN7 kurmak için harekete geçmeni öneririm.
  • Oradaki linkler ingilizce versiyon. Türkçe paket kullanabilmek için Ultimate yüklemelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.