Şimdi Ara

Notebookta anormal kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıllık asus k53sv laptopum var... Ben bunu aldıktan bir yıl sonra yanlışlıkla ters elektrik verdim(adaptörü bozulunca başka bir laptop bataryasını zıt kutuplara bağladım.) haliyle bozuldu tamire verdim bi gün de yaptılar. iyi hoş bir ay çalıştıktan sonra güç girişi bozuldu yine tamire verdim bu kez yaptılar ama bu sefer bilgisayar eski grafikli oyunlarda bile kasmaya başladı şöyle ki; pes 2012 en iyi grafikte oynarken pes 6'yı düşük grafikte zar zor oynatır hale geldi... tamire verdiğim yere geri götürdüm anlam veremediler nasıl olduğuna... İşin ilginci pes 2012 açıyorum oyuna maçı oynuyorum ram ve cpu %50 aşmıyor... ama pc basit uygulamalarda bile cayır cayır yanıyor.... Acaba anakartta bir yanma arıza vs olabilir mi? yada ekran kartı zarar görmüş olabilir mi? En önemlisi düzelmesi için bir umut varmı? :) bu arada makine bataryayı da şarj etmiyor :D

• anakartın üzerindeki kondansatörler şişmiş olabilir.buda anakartına belli bir süreden sonra zarar veriyordur belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.