selam arkadaşlar... notebook aldım asus m6wr centrino 1.6 fakat bir türlü bluetoothu çalıştıramıyorum. acaba bluetoothu yok mu bunun.wireless lan var diyo.bu bluetooth mu oluyo acaba.kızılötesi çalışıyo. bir de notebookun içinde intel proset for wireless programı var.bu bluetooth programı mıdır.eğer öyleyse ayarlarında mı bişey var acaba...
notebook özellikleri:
İşlemci : Intel® Pentium® M 725 işlemci (1.6GHz/2MB) LCD Ekran : 15.4 WXGA (1280x800) Yonga Takımı : ATI RS2300MB+IXP150 Grafik Arabirimi : Tümleşik ATI Mobility 9100 (RS300MB) Grafik Bellek : 128MB a kadar paylaşımlı İşletim Sistemi : Windows® XP Home Türkçe Ağırlık : ~ 2.6kg Anabellek : 256MB DDR Sabit Disk : 40GB Optik Sürücü : DVD/CD-RW Combo Modem : 56K Ethernet : 10/100Mbps + 802.11g Wireless LAN IrDA : Var Pil Ömrü (Max) : ~ 4.5 saat (Li-Ion) Bellek Kapasitesi : 2GB (2x SODIMM) USB : 4x USB2.0 Firewire : 1 Seri /Paralel Port : Yok / Var PCMCIA : 1xTip I/II TV-Out : Var (S-Video) Ses : AC 97 Stereo Ölçüler : 354x273x22-34mm Diğer : Audio DJ, Power4Gear Teknolojisi, Dahili SD/MMC/MS Card Reader Hediyeler : Optik USB Mouse, Taşıma Çantası Garanti Süresi (Yıl) : 2
Bulutot değil hocam
BT yokki hocam wireless başka....
peki bu modelde bluetooth olup olmadığını bilen var mı
olmaz kardeş,o çipsette onboard blutooth desteği yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme