Şimdi Ara

notebooktan cep telefonuma bluetooth üzerinden bağlanıp, oradan internete gprs ile bağlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell sim kartlı lg chocolate cep telefonuma bluetooth üzerinden bağlanıp oradan internete bağlanmak istiyorum.adsl in olmadığı yerlerde gprs ile internete bağlanmak istiyorum.notebook ile telefon arasındaki bağlantıyı sağlıyorum fakat gerisini beceremedim.işletim sistemi vista kullanıyorum.yeni bağlantı dediğimde çevirilecek numara falan soruyor. turkcell müşteri hizmetleri yardımcı olamadı.yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

• *99# yi sanırım cep telefonunun modeminden pc'nin bağlanabilmesi için gerekli ara çevirme numarası. onu bir deneyin. Cihaza göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin internet profiliniz 2. profil ise *99*2# olarak yazmanız gerekebiliyor. Müşteri hizmetlerinin mutlaka yardımcı olması gerek aksi halde çözmeniz zor. Birde choclate larda EDGE desteği var mı bilmiyorum, yoksa veya cihaz desteklemesine rağmen Turkcell altyapısı LG'yi desteklemiyorsa, veri indirme hızınız çok yavaş olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

*99# yi sanırım cep telefonunun modeminden pc'nin bağlanabilmesi için gerekli ara çevirme numarası. onu bir deneyin. Cihaza göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin internet profiliniz 2. profil ise *99*2# olarak yazmanız gerekebiliyor. Müşteri hizmetlerinin mutlaka yardımcı olması gerek aksi halde çözmeniz zor. Birde choclate larda EDGE desteği var mı bilmiyorum, yoksa veya cihaz desteklemesine rağmen Turkcell altyapısı LG'yi desteklemiyorsa, veri indirme hızınız çok yavaş olacaktır.

laptop bilgisyar cep telefonu vs. gibi cihazlar ile internete bağlanma konularında bilgin çok iyi. herkese yardımcı oluyorsun. bu işle mi uğraşıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

*99# yi sanırım cep telefonunun modeminden pc'nin bağlanabilmesi için gerekli ara çevirme numarası. onu bir deneyin. Cihaza göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin internet profiliniz 2. profil ise *99*2# olarak yazmanız gerekebiliyor. Müşteri hizmetlerinin mutlaka yardımcı olması gerek aksi halde çözmeniz zor. Birde choclate larda EDGE desteği var mı bilmiyorum, yoksa veya cihaz desteklemesine rağmen Turkcell altyapısı LG'yi desteklemiyorsa, veri indirme hızınız çok yavaş olacaktır.

laptop bilgisyar cep telefonu vs. gibi cihazlar ile internete bağlanma konularında bilgin çok iyi. herkese yardımcı oluyorsun. bu işle mi uğraşıyorsun?

Hayır sadece hobi, tüm detaylarıyla ilgileniyor ve çok sıkı takip ediyorum. Yakında konuyla ilgili olarak bir teknoloji firması kurma planlarım var. Hayırlısı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.