Şimdi Ara

notebookun içini açıtıktan sonra hdd ve wirelless kartı ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. acer aspire 5738DG model notebook kullanıyorum. bilgisayarım 2 yıllık. çok ısındığı için kendim içini açıp fanını temizledim ve termal macun sürerek kapattım. ısınma devam etti tekrar açtım termal macunu çok sürdüğümü farkettim termal macunu sürdüğüm çiğin üstündeki lehimli tellere falan bulaşmış biraz temizledim ama çok ince aralıklı olduğu için aralarda kaldı biraz. bunun bir zararı olurmu bilmiyorum. tekrar macun sürdüm ve kapattım. şuan bilgisayarımın hdd si çok aşırı derecede ısınıyor artık alt kapağını çıkardım bilgisayar açıldıktan 10 dk sonra el değdiremiyorum. biraz uzağında wirelless kartı var o da aynı şekilde çok aşırı ısınıyor. ana kartta hdd yi taktığım yerin tam arka kısımında üzerinde intel yazan bir çip var işlemci mi bilmiyorum ama fan a çok uzak ve herhangi bir soğutucuyla alakası yok. acana o mu ısıyor da gdd yi etkiliyordur? fanın oradaki 3 çip (termal macunun sürüldüğü çipler) eskiden o kısım çok ısnıyordu şimdi orası çok ısınmıyor. yurt dışında yaşıyorum burada bilgisayarımı teknik servislere emanet etmek istemiyorum lütfen bir fikir verin. okuyan herkese teşekkür ederim

• Laptop için fanlar var. Kullanan arkadaşlarım memnun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.