Selamlar. İşlemci değişikliği sonrası PC normal bir şekilde çalışmaya devam ediyordu, sonrasında yeni CPU soğutucuyu takmak için kasayı söktüm, tüm parçaları söküp temizledim. Bu süreç sonrasında PC'yi başlattığımda herhangi bir tepki vermedi. Sonrasında belki yanlış bir şey yapmışımdır diye anakart pilini söküp tekrar taktım. Şimdi güç tuşuna bastığımda tüm fanlar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Yani boot ekranını bile göremiyorum. İnternette arattığımda pili çıkarıp taktıktan sonra CMOS pinlerine metal bir parçayla dokunup statik elektriği almam gerektiğini öğrendim yaptım, fakat düzelmedi. Bir fikri olan var mı? Pili çıkarttım tekrar taktım. CMOS pinlerine dokunup 5-10 saniye bekledim. Anakartın üzerinde ki ışıklar yanardı, onlarda yanmıyor. Anladığım kadarıyla mouse ve Klavye'de güç yok, ışıkları yanmıyor. Şu an pili çıkartıp taktım ve tüm güç kablolarını ekran kartını söktüm. 30 dakika daha bekleyip takacağım. Daha önce başına gelip farklı çözüm bulan varsa çok memnun olurum. Ürünler; ASUS ProArt creator B760 D4. Intel i5 14600KF. 4x16 GB DDR4 G.Skill 3600MHz RAM. RTX 4060 Ti. |
Bildirim