Bildirim
noter masrafı ve diğerleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
500 tl ye aldığın motor için notere en az 160 tl ödemen gerekecek birde ücretine geçirme sigorta derken sana en az 275 tl ye patlayacak
istersen araştırabilirsın tecrübeyle sabitdir
o yüzden hiç uğraşma derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 10 Kasım 2009; 15:27:49 > -
victorist ; alacağım motor temiz piyasa değerinde de düşük ama devir işlemleri motor fiyatı kadar
noter de satış fiyatını düşük göstersek noter masrafı değişirmi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: whiteddd
victorist ; alacağım motor temiz piyasa değerinde de düşük ama devir işlemleri motor fiyatı kadar
noter de satış fiyatını düşük göstersek noter masrafı değişirmi??
Noter kendi defterinde senin aracın yıllara göre değeri yazıyor ordaki yazan yıl fiyatına göre noter ücretini hesaplıyorlar ama sana söylüyorum noter senden en az 160 tl isteyecekdir
ama şuda var 2010 itibari ile noter kalkabilir ama noter parası hiç olmasa bile cebinde 115 tl en az para çıkar -
geçen hafta almış olduğum 2. el mondial mct 250 noter masrafı 174 tl tuttu sigortası 39 tl yarında trafikten ruhsatı çıkartıcağım bakalım o ne kadar tutacak -
ruhsat yaprağına 45 tl verdim cemiyetin dosyasına yazdırmayada 10 tl toplam 55 tl ye maloldu -
Selamun Aleyküm.
Bende bundan 1 ay öncesine kadar 1400 tl ye mondial zat 150 aldım.Bu gün aldığım arkadaşı aradım noter işlemlerini halledelim dedim.Bu ayın 17 sinde buluşup noter işlemlerini halledecez.Ancak yukarıda bir arkadaş 2010 yılında noter kalkacak yazmış gerçekten öylemi.Yani 1 ay daha beklesem ücret ödemiyecekmiyim.Yardımcı olursanız sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renegade53 -- 13 Kasım 2009; 0:36:51 > -
arkadaşlar bende bu ay 1300 tl değerinde bir motorsiklet aldım. 2010 u bekleyeyim mi. noter masrafları kalkacak mı ? -
Arkadaşlar, 1 Ocak 2010'dan itibaren ikinci el araç alım - satım ücreti sabit olacak. Aracınızın marka - model ve değerine bakılmaksızın 20 lira + KDV şeklinde bir meblağ ödenecek notere. Bu da 23,6 liraya tekabül ediyor.
Alım satım için yılbaşından sonrasını beklemenizi tavsiye ederim. -
arkadaşlar bu konuyla ilgili net bir bilgiye sahip olan yok mu? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X