Yaf arkadaşlar dikkatimi bişi çekti bu adam tezgaha 10mden md koysa anında çekilir adam bekledim falan filan yazmış
quote:
Orjinalden alıntı: QwA
quote:
Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®
şerefisz 'lik diyorum...
ßende
kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: saja_2
Yaf arkadaşlar dikkatimi bişi çekti bu adam tezgaha 10mden md koysa anında çekilir adam bekledim falan filan yazmış
+99999999999999999999999999999999999999 yani bence md ve rolleri almıştır ama biraz ballandırıosun sanki olaylar kendi senaryondan mı ?
Kolpa... Bu ss'lerin istenmediğini sende biliyorsun...
inanmayın buna bea +8 md yi 10m e pazara koysa adam kendisi almadan once 100 kisi gorur hemen alır sacma yane
bence biraz saçma birincisi tmm md tek olsa anlarım adam rol bulmuşsa mutlaka oyujnu biliyodur bence biraz saçma olmuş anlattıkların
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
Allah sınamış seni.Şükredecen şimdi git 2 vakit namaz kıl sonra oyuna devam et
Zuahahaha Gusel Cevap
hiç ii yalan söyliyemiyosun
quote:
Orjinalden alıntı: deajuve123
hayal dünyan cok geniş.
Çok güzel oturtmuş adam lafı
Oyunu bilmeyen adamda o itemlerin işi ne ayrıca ticaret yaptığın esnadaki SS leri koysan hadi neyse diyecem ama bana hurafe gibi geldi
sen görsen bu habere ne kadar inanırdın ss olmadan
İyi Kazık Atmıssın Ama Sonucta Haksız Kazanç
NO SS NO GÜVEN
+8 md pazarda 10m mıs..nakıt yokmus cekememıs.
0 fıyata o md pazarda 1dk bıle durmaz degıl sen baskasıyla trade yapana kadar durcak..
quote:
Orjinalden alıntı: kalekale
NO SS NO GÜVEN
ss atsa bile inanmam
quote:
Orjinalden alıntı: jrlocker
yılın ticareti değil yılın en kolpa hikayesi olmuş tebrikler..
biraz saçma geldi bu kadar mal bi adamda bu kadar item ne arar
adamın hayal dünyası baya genismiş pazrda 10mden +8 md ve adamla pazrlık edecen sen edene kadar 100 kişi alır adamı 17 lwl yapmışta 17 lwl adam rol nerden allah aşkına kardeş senin yaşın kaç 15 üstü olmadığın kesin zaten
1.si Her Login'de 1 tane KSC alınır. 2.'si bize gösterdigin resimler KSC değil Ücüncüsü amacın reklamsa git char tanıtım konusu ac