Şimdi Ara

#### Notice : Yılın Ticareti ( Kazığı) #### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • indiren biri varsa yüklesin siteye bu ezikten dosya indirmem bilgisayara
  • doğru olsa bile nolcak yaptın şey çok iyi bişi sanki alala
  • yalan

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 10 Kasım 2007; 15:23:11 >
  • mallıkta sınır yok biiiipp!!
  • bazılarımızın hayal gücü ne kadar geniş demi ama ben daha iyi bi yalan bulurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeynesyeN1993

no ss no güven belki eğlenmek istiyosun ne bilelim ?

Maksat onu icra etmek değilki

zaten eğlenmiş eğleneceği kadar...
  • Güzel Hikaye Yazdın 2 dakka da hahahahhahahahhahahh sallama lannnnnnnn sieeeeeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Bence OLay Bu

Ark. Bu Piyasada Gitti Cebindeki Bütün Parayı Werip GB Aldı İtem Yaptı Şimdide Kendini Rahatlatmak İçin Böle Bir Yalanı Bilinç Altına Yerleştirmek İçin Bu Ayağa Yatıyor

Pm Konuşmaları OLmadıktan Sonra +10 Shard Koysan Ne Olur Hacu

Paranada Yazıq Olmuş...

evet farklı bir bakış açısı.... sende böyle yaptın mı hiç
  • ya bidfe anlamadıgım md 8 i 10 m den koymus rol u da 5m den vericekmis adamona direk 1 gb verir ceker ayrıca 10m ye md 8 1 dakika durmaz defol git velet yol al
  • Ne uzamış bea saçma sapan bi konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampireboy42

Bi baktım,eziğin teki +8 md yi pazara 10 milyondan koymuş Bende de nakit para yoktu. Ondan takasa gittim . +8 clevar,2 tane +8 maul +8 bow felan ... Adam bana para lazım dedi. Ama 2-3 dk sonra +8 iki tane maula +1 rebirth rogue chitin (2 tane) verdi . Anladım ki bu adam biraz affınıza sığınarak denyo +8 md leri kafaya koydum. Adam beni kasscan çok güzel olacak dedi.Ben de kasarım dedim ama bir şartım vardı . Dual md yi almaktı Adam vermedi sonra uzun uzun yalanlar felan uydurdum.Elime +7 clevar aldım(Ezik havası vermek için) .Düşündü ve +7 kalkan (Hp basılı),+5 2 parça priest chitin verdim.O da bunlara karşılık,+8 md yi verdi ( 1 tane ).
    Sonra adamı kasmaya başladım.Adama yalvardım +8 diğer md yi ver diye . Az bir şey kas SÖZ VERİRİM dedi.Bende kasmaya çalıştım.Sonra baktım bu hareket etmiyor.Meğerse biriyle ticaret yapıyormuş +0 Ring Of life 5 milyondan satacakmış Bende hemen engel oldum.Sonra ona +6 Str Belt verdim o da RİNG OF LİFE verdi. Ben bu arada havalara uçtum . Adamın önceden verdiği söze göre +8 iki tane Maulu eline takarsa +8 Md yi bana verecekti. Tabii ben onu deli gibi kastım level 17 oldu ve +8 maulu giydi. Sonra Trade attım ve dandik bir tane +1 priest kafalğı ve +8 tabar verdim ( Potçuya satsan para etmez ) . Tradeyi kabul etti. Sonra apelerde,ashlerde az birşey kastım . İşte olay bu kadar

Bu anlattıklarımın hepsi doğrudur Arkadaşlar ...

yaaa bırak bu işleri yaa hadi ordan senin hayal dünyan harbi harbi çok geniş

• ya komple yalan .... o itemler sahip biri .. o itemlerin kaçtan gittiğini bilemiyecek... tamam yanlışlık olur ama bukadar olmaz .... git kumda oyna lan hayal dünyası geniş çakal
  • 26 Ekimde son bulan konuyu neden canlandırıyorsunuz.Ama buda fena sallamış.arap şükrü
  • quote:

Orjinalden alıntı: j4mbon

26 Ekimde son bulan konuyu neden canlandırıyorsunuz.Ama buda fena sallamış.arap şükrü

arap şükrü babayı karıştırma o bir efsane

• LoL..

wtf ??? ^_-
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlodyGlory

o 10mlik +8mdler EN FAZLA 5dk surer...

5dk mı 5 sniye demek istrdin heralde
  • BIRAKIN COCUK EGLENSIN :DD
  • Ya bu konuyu yinemi upladınız
    Bu adam zaten yalancı koymuş bide arkadaşınla anlaşmış trade açmış koymuş yok +8 md almış
    Hesapta bizi kandırcak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.