Şimdi Ara

#### Notice : Yılın Ticareti ( Kazığı) #### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deajuve123

hayal dünyan cok geniş.

çok katıluyırım rol 5m ve pazarlık yapıyor ha bi uza
  • Bu olaylar gercekse sana charımı weririm
  • yalan yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murderer77

#### Notice : Yılın Ticareti ( Kazığı) ####

bune yaw koptum wallaoyyy

• eğer onlar dupe ise yılın kazığını o yemiş olmaz sen yılın y....... nese sölemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampireboy42

Bi baktım,eziğin teki +8 md yi pazara 10 milyondan koymuş Bende de nakit para yoktu. Ondan takasa gittim . +8 clevar,2 tane +8 maul +8 bow felan ... Adam bana para lazım dedi. Ama 2-3 dk sonra +8 iki tane maula +1 rebirth rogue chitin (2 tane) verdi . Anladım ki bu adam biraz affınıza sığınarak denyo +8 md leri kafaya koydum. Adam beni kasscan çok güzel olacak dedi.Ben de kasarım dedim ama bir şartım vardı . Dual md yi almaktı Adam vermedi sonra uzun uzun yalanlar felan uydurdum.Elime +7 clevar aldım(Ezik havası vermek için) .Düşündü ve +7 kalkan (Hp basılı),+5 2 parça priest chitin verdim.O da bunlara karşılık,+8 md yi verdi ( 1 tane ).
    Sonra adamı kasmaya başladım.Adama yalvardım +8 diğer md yi ver diye . Az bir şey kas SÖZ VERİRİM dedi.Bende kasmaya çalıştım.Sonra baktım bu hareket etmiyor.Meğerse biriyle ticaret yapıyormuş +0 Ring Of life 5 milyondan satacakmış Bende hemen engel oldum.Sonra ona +6 Str Belt verdim o da RİNG OF LİFE verdi. Ben bu arada havalara uçtum . Adamın önceden verdiği söze göre +8 iki tane Maulu eline takarsa +8 Md yi bana verecekti. Tabii ben onu deli gibi kastım level 17 oldu ve +8 maulu giydi. Sonra Trade attım ve dandik bir tane +1 priest kafalğı ve +8 tabar verdim ( Potçuya satsan para etmez ) . Tradeyi kabul etti. Sonra apelerde,ashlerde az birşey kastım . İşte olay bu kadar

Bu anlattıklarımın hepsi doğrudur Arkadaşlar ...

bızde bunu yedık :D gercekten hayal gucun cok genıs kacarken mı aklına geldı yoksa wc deyken mı

• Olabilir bunlar bende zamanında warrior dd25 çekmiştim yalan olmasın 60m civarlarındaydı sanırım Birisine sordum ucuz çektim kaça satayım dedim 6-7 gb eder dedi bende 999 a koymuştum daha merchant kurulmadan itemi çekmişlerdi bu dediğim zamanlarda shell +7 ler 999m felandı düşünün ne kadar ucuz çekip ne kadar ucuza vermiştim gerçi benimki kardan zarardı ama neyse demek istediğim bazen öyle şeyler olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

Olabilir bunlar bende zamanında warrior dd25 çekmiştim yalan olmasın 60m civarlarındaydı sanırım Birisine sordum ucuz çektim kaça satayım dedim 6-7 gb eder dedi bende 999 a koymuştum daha merchant kurulmadan itemi çekmişlerdi bu dediğim zamanlarda shell +7 ler 999m felandı düşünün ne kadar ucuz çekip ne kadar ucuza vermiştim gerçi benimki kardan zarardı ama neyse demek istediğim bazen öyle şeyler olabiliyor.

ciddi ciddi inanıyon mu buna
  • Yaw birader kak git KUMDA OYNA!!!!!

•  #### Notice : Yılın Ticareti ( Kazığı) ####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theguitarist -- 24 Ekim 2007; 3:40:58 >

• gökyüzüne bak! dua et! benim sana önerim bu olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

Olabilir bunlar bende zamanında warrior dd25 çekmiştim yalan olmasın 60m civarlarındaydı sanırım Birisine sordum ucuz çektim kaça satayım dedim 6-7 gb eder dedi bende 999 a koymuştum daha merchant kurulmadan itemi çekmişlerdi bu dediğim zamanlarda shell +7 ler 999m felandı düşünün ne kadar ucuz çekip ne kadar ucuza vermiştim gerçi benimki kardan zarardı ama neyse demek istediğim bazen öyle şeyler olabiliyor.

ciddi ciddi inanıyon mu buna

Yok

•  #### Notice : Yılın Ticareti ( Kazığı) ####

hadi hayırlı traslar
  • inandirici gelmedi acikcasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIGHT3R

no ss no güven..... çok saçma bişey ya adamda dual+8md rol falan olacak ve eziq olacak 5mden rol verecek.. kaç yaşındasın sen yavrum git bunları ilkokul arkadaşlarına anlat

arkadaş kafa bulmak istiyor
  • #### Notice : Yılın Ticareti (Yalanı) ####

Yap başlığı bence
  • şakacı senii xD

eğer bunLar doğruysa bende 1 coins"e giga +8 çektim xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_43

Bu olaylar gercekse sana charımı weririm

Çarının ID ve şifresini alayım ...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.