adamın hayal dünyası baya genismiş pazrda 10mden +8 md ve adamla pazrlık edecen sen edene kadar 100 kişi alır adamı 17 lwl yapmışta 17 lwl adam rol nerden allah aşkına kardeş senin yaşın kaç 15 üstü olmadığın kesin zaten
15 yaş üstü olmadıqı kesin derken ne demeye çalışıon??? herkes bunun gibimi??? bu arada KSC de KSC ama bide depesinde ksc weiwer yazar insan
UyDuruyoda ßu kdr oLmaz Ya ßi adam Kasma Karsılıgı +8 md wercek kdr salak olmaz hemde bu para olmayan devirde :D
trade yaparken bi ss
No ss No güven
YA MUHTAMELEN OYUNU BIRAKAN BİRİSİDİR İTEMLERİ DALGA GEÇEREK VERİODUR
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
Allah sınamış seni.Şükredecen şimdi git 2 vakit namaz kıl sonra oyuna devam et
puhahahahahaa harika bir yorum bundan iyisi olmaz bu arada arkadaş kedigiller familyasından gibi bu ne dört ayak üstüne düşmektir birader
guzel kazık..
resimlerde hiçbir kanıt yok. bEnde o itemlerin iki katı var. o zaman bende itemlerimin resimlerini çekip ss koyarım eziğin biri verdi derim oh ne rahat ya. Utanmadan yemin ediyon bir de. Eğer böyle bir olay gerçekse yılın kazığını attım diyerek övünüyorsun. yazık!! nereye gidiyoruz. ayıp be ayıp utan..
Senden Cok iyi senarist olurAma kardes baksana kim inanar bunlara baksana ezik adamda +8 dual md + rol
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_BLADE
SS görsek hiç Fena olmaz hiç inandırıcı gelmedi
+1
quote:
Orjinalden alıntı: vampireboy42
Bi baktım,eziğin teki +8 md yi pazara 10 milyondan koymuş Bende de nakit para yoktu. Ondan takasa gittim . +8 clevar,2 tane +8 maul +8 bow felan ... Adam bana para lazım dedi. Ama 2-3 dk sonra +8 iki tane maula +1 rebirth rogue chitin (2 tane) verdi . Anladım ki bu adam biraz affınıza sığınarak denyo +8 md leri kafaya koydum. Adam beni kasscan çok güzel olacak dedi.Ben de kasarım dedim ama bir şartım vardı . Dual md yi almaktı Adam vermedi sonra uzun uzun yalanlar felan uydurdum.Elime +7 clevar aldım(Ezik havası vermek için) .Düşündü ve +7 kalkan (Hp basılı),+5 2 parça priest chitin verdim.O da bunlara karşılık,+8 md yi verdi ( 1 tane ). Sonra adamı kasmaya başladım.Adama yalvardım +8 diğer md yi ver diye . Az bir şey kas SÖZ VERİRİM dedi.Bende kasmaya çalıştım.Sonra baktım bu hareket etmiyor.Meğerse biriyle ticaret yapıyormuş +0 Ring Of life 5 milyondan satacakmış Bende hemen engel oldum.Sonra ona +6 Str Belt verdim o da RİNG OF LİFE verdi. Ben bu arada havalara uçtum . Adamın önceden verdiği söze göre +8 iki tane Maulu eline takarsa +8 Md yi bana verecekti. Tabii ben onu deli gibi kastım level 17 oldu ve +8 maulu giydi. Sonra Trade attım ve dandik bir tane +1 priest kafalğı ve +8 tabar verdim ( Potçuya satsan para etmez ) . Tradeyi kabul etti. Sonra apelerde,ashlerde az birşey kastım . İşte olay bu kadar
Bu anlattıklarımın hepsi doğrudur Arkadaşlar ...
yuh bi insan bu kadar mı salak olurr
İnanmıyorsanız; adama gidin PM atın ala ala ! MonsterOfPriest adı da !!!!
Olay, P3 te geçiyor. Eleman ork erkek priest !!!
DangerMacHine0 diye birini tanıyor musun söyleyin ; O ANLAR !
kurgu süper senaryo süpre bu arkadaş roman yazmalı bence..
bayadır ziyayı görmüyoduk gene forma gelmiş hoşgeldin ZİYAAAAAA
salladığın çok belli
hurafeeeeeeeee
Yalan veya doğru hiç fark etmez. Benim görüşüme göre; bu kadar ahlaksızca bir olayı çok iyi bir şeymiş gibi ballandıra ballandıra anlatmak bir insanın düşeceği en kötü durumdur. Yazık ki ne hallere düşmüşüz. Hırsızlığın bir başka şekli bu.
yok ddaha neler
sonrada annen hadi evladım kalk okula geç kalıyorsun dedi değilmi
NEyse bırakın artık çocugun üstüne gitmeyi... yeterince akıllanmıştır...
quote:
Orjinalden alıntı: vampireboy42
İnanmıyorsanız; adama gidin PM atın ala ala ! MonsterOfPriest adı da !!!!
Olay, P3 te geçiyor. Eleman ork erkek priest !!!
DangerMacHine0 diye birini tanıyor musun söyleyin ; O ANLAR !
Eğer sen bu yazdığın hikayeye inanıyosan git bi yüzünü yıka Oyunu hiç bilmeyen biri bile en azından +8 Md nin, +8 Maulla kıyaslanmayacağını anlar