Şimdi Ara

#### Notice : Yılın Ticareti ( Kazığı) #### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kimsenin sizi inandırmak gibi bir zorunluğu yok.Arkadaş Başından geçenleri (yalan da olabilir gerçekte)Buraya yazmış siz yorumunuzu yapın yalan yada gerçek bununla uğraşmayın.
  • gerçekten böyle olduysa çok ilginç +8 md 10m pazarda olur mu hiç yaw olsa bile hemen çekerler
  • yalan
    rüya
    hikaye
    veya karşıdaki oyunu bırakıyordu nerden bulsun +8 md ve niye pazara koysun 10 mden
  • quote:

Orjinalden alıntı: QwA

quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

şerefisz 'lik diyorum...

ßende

ZİyalIktır Diyorum..
  • Bunlar senin itemlerinde olabilir Nerden bilicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaTLesSHer0 -- 20 Ekim 2007; 23:14:53 >
  • Gaza GeLen Yazıyo..Kardesim Sana Nerden iLham GeLdi ?
  • o 10mlik +8mdler EN FAZLA 5dk surer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Sen onları yapasıya kadar diğer normal playerler md yi çekmedilermi ?

+1 bana da yalan gibi geldi ama bu olay yalansa senin için daha iyi çünkü diğer türlü şere...siin tekisin.
  • Mirageyi 10 m den koymuş ve kimse çekmemiş . İlginç.. Ben maradonda paso 999 gezen adam tanırım.ARtık ölünce para da gitmior 21 gb de alır dolasır srfsizim =) yani adamla muhabbet edene kadar md hop ucar gider.
  • Hayırlı olsunda keriz fln demen yalniş belki oyunu bilmeyen birisidir ve o itemleride ytl ile almistir.
  • bende o adam oyundan anlıyo anlamasa o itemleri olamaz birine beleş vermek istiyomuş heralde şansına sen gelmişsin yani enayi deil
  • Güzel FİLM Adı neydi bunun ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtDonaldCobain -- 20 Ekim 2007; 23:51:25 >
  • Oh oh salla salla
  • bak şimdi bu olay bugün gerçekleştiyse resim 1-2-3-4 dediklerinde itemler kitli ve gold pre yok yani 30 gün önce gerçekleşti demektir buda %0,1 ihtimal sonuç=YALAN OLMUŞ HAYATIN
  • sen senaryo fln yazsana, hayal gücün baya geniş.
  • Bir söz vardır.... " Yapma Beah!!! "
  • cocuk kişi
    rolu olan adam ya bach kesip rol yapmıştır yada 9gb para kasıp yapmıştır her ikisinide yapsa bu senden cok bu oyunu oynamış demektır
    hayal dunyanda yasama böle seylere kafanı yorma bırak oyunu derslerıne bak
    bi abi tavsiyesi
  • Bu oyun Belli bir süre sonra beynide yıkıyor galiba....

KOLPA KOLLLLLPAAA....
  • bana da yalan gibi geliyor trade yaptıgınıza dair kanıt yok oyunu bilmeyen bi adam bu kadar itemi nereden bulacak ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.