walla Nouma bayaa bi değişmiş, eskisi gibi olsa dün 4 tane kırmızı kart görürdü, helal olsun sana, Pascal Nouma.... :)))
"huylu huyundan" vazgeçmişe benziyor.ama bu sefer de başımıza İlhan belası kondu.hey Allahım nedir bu Beşiktaş ın yıldızlardan çektiği?
bab bu ne ya büyük resim serbestmi?
mike adam imza yapmamış ki resmi.. sadece paylaşmış:)
bende bi resim paylaşacam şimdi bab o zaman
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i> <br />bırakın şu adamı yaw artisin teki karşıma çıkarın lol hehe
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> canın noumadan kafa yemek çekti herhalde çok iyi bir futbolcu bence nouma aynı zamandada bu sene disiplinli bir futbolcu olma yolunda
nouma bana kafa atacak??? gelsin olam
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i> <br />bende bi resim paylaşacam şimdi bab o zaman <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bekliyoz hade bahalım
gelmedi babs yaw :( imzaya yazdım gelmedi kapalı nasıl gösteriliyo ? :)
ne yaptıki adam ayırmaya çalışıyordu.
tabii canım ayırmaya çalışıyodu, zaten buna karşı çıkan yok!
TEH MAN: bu işte
Anan bu dane Mice gözün yagın seweyim üstümüze salma
hehe tamam öt kış kış kış
amaaan bu ne yaf, adam bi deri bi kemik
güldüğüm için hortlayip size paylaşmak istedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme