Şimdi Ara

NOVA BİLGİSAYAR VE YURTİÇİ KARGO ŞOKU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YURT İÇİ KARGO fiyatları pahalı olsada hem hızlı hemde güvenilirdir

kutunun ebadları da bunda tabi önemlidir; o fiyatı istediklerine göre

sen bence kargo parasını düşünmede o sistemin tadını çıkar ;)
  • NOVA BİLGİSAYAR' dan komple sistem aldım..

INTEL C2D E6320
    ASUS P5B
    KINGSTON 2x1 GB 667 Mhz
    GALAXY 8600GT
    AOPEN H600B-28 400 W KASA
    SAMSUNG DVD RW
    SAMSUNG 940BW MONITOR
    SEAGATE 250GB HDD

16,5 YTL kargo masrafı ödedim.

5-6 ay önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 12 Ocak 2008; 11:18:40 >
  • Geçenler gigatek ten Anakart, ekran kartı ve cpu aldım...UPS ile Ankaradan Adapazarına 7,5 ytl ödedim...Bence çok almışlar...Firmayla bir görüş istersen...
  • biraz fazla olmuş
  • arkadasım kargoyu gerıyolla senden kargo parası alamazlar onların odemesı lazım
  • Buraya yorum yazdıktan biraz sonrada benim başıma geldi...

Editörünseçimi sitesinden 4 adet kasa vidası aldım...Fiyatı çok uygundu 4,94YTL...

Az önce kargo geldi, sıkı durun İstanbuldan Adapazarına küçücük bir poşet içerisindeki 4 tane vidanın kargo bedeli 6,77YTL...

Ürün aşağıda;

http://www.editorunsecimi.com/asp/show_stock.asp?product=RZ006

Bu satıcıya ve kargo şirketine bravo...Zaten Aras Kargo ile çalışmıyorum ama aldığım firma yollamış işte...

Ama iyi oldu, alış-veriş yapılamazlar listesine ekledimwww.editorunsecimi.com u...

• quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Anlaşma yoksa fiyat normal.

Anlaşma olsada fazla olmasada
    o fiyata yurtdışına paket gönderirsin.
    anlaşma olunca %70 daha ucuz olmuyor.

Büyük ihtimal yanlışlık vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Buraya yorum yazdıktan biraz sonrada benim başıma geldi...

Editörünseçimi sitesinden 4 adet kasa vidası aldım...Fiyatı çok uygundu 4,94YTL...

Az önce kargo geldi, sıkı durun İstanbuldan Adapazarına küçücük bir poşet içerisindeki 4 tane vidanın kargo bedeli 6,77YTL...

Ürün aşağıda;

Bu satıcıya ve kargo şirketine bravo...Zaten Aras Kargo ile çalışmıyorum ama aldığım firma yollamış işte...

Ama iyi oldu, alış-veriş yapılamazlar listesine ekledimwww.editorunsecimi.com u...

dostum yanlış adres diyip almasan daha ii olacakmış

• çok pahalıya gelmiş. Geçen hafta 37 ekran tv yi mng ile 25 liraya yolladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Buraya yorum yazdıktan biraz sonrada benim başıma geldi...

Ürün aşağıda;

dostum yanlış adres diyip almasan daha ii olacakmış

firmayı aradım...kargo firmasıyla anlaşmaları varmış...bi de olmasa yanmıştık...bi dahaki alışverişinizde hatırlatırsanız kargo ücretini biz karşılarız dediler...bakalım, bir daha cesaret edebilecekmiyim ordan alışverişe...

• quote:

Orjinalden alıntı: victorist

Arkadaşlar ön yargılı olmayın bence yurt içi kargo hem hızlı hemde diğer kargo şirketlerine göre makul fiyatlandırma yapıyor

hiçte makul deil...

dün 2 adet kargo geldi 2side istanbuldan ...10 ar adet kitap..aynı günde geldiler...yurtiçine 9.5 milyon öderken sürat kargoya 5 milyon ödedim....ne farkı var fiyattan başka ???
  • geçen yurtiçiyle istanbuldan iskenderun a oldukça büyük bi koli yollamıştım 2 tane 37 ekran tv boyutunda diyebiliriz yanyana koyduğunuzu düşünün hatta daha geniş. 40 ytl civarıydı.

ama bu kadar pahallı şeyler almanıza rağmen kargoyu neden onlar ödemiyor ilginç... ben exadan benzer şeyler aldım birde anakart vardı. Kargoyu exa ödedi.
  • @erdincdr
    arkadaşım, ilk önce geçmiş olsun. şunu soracaktım.
    sen ürünleri aldığın yerle konuşup durumu onlara açıkladın mı?

bakıyorum bu konuda tamamen kargo şirketine yükleniyorsun.
    anlıyorum kafan da bozulmuş.
    fakat mantıklı düşün, kargo şirketi bir paketi gönderirken iki seçeği var:

1. paketi gönderen ücreti öder

2. paketi alan ücreti öder...

şimdi gönderen "paketi alan ücreti öder" dediyse kargocu ne yapsın?
    bakıyor standart tarifeye, paketi teslim edince alıyor ücretini.
    bu kadar, onların yapabileceği başka birşey yok.
  • aslında nova ve benzeri firmalar fiyatlarda düşük görünüyorlar ama kargo ne alırsanız alın karşıya ödetiliyor..ya 200ytl den yukarı alışverişlerde kargo bizden gibisi yerlerden alacaksınız yada bunları göze alıp buralardan alacaksınız..2 yıl önce gigatekten p5wdh pre anakart almıştım..sadece anakart kargosu 12 ytl demişti..bende teslim almadım..sonra 5 ytl ye tekrar gönderildi..bu firmalar anlaşma yapıyorlar ama müşteriye isterlerse bu anlaşmayı yansıtıyorlar..ben bu sonuca vardım...
  • en önemlisi bnce sipariş vermeden önce bunları öğrenmek ve fiyata bunu da katmak.
    eminim birçok fırsat bunu yapınca fırsat olmaktan çıkar.
    adamlar kapıya dayanınca iş işten geçmiş oluyor malesef...
  • sahafiec

arkadaş kargocuya kızmıyor başlığa bakarsan rezalet vs.. demiyor sadece şok geçirmiş isterse 50ytl getirisn yurtiçi ama daha ucuza calışan firmaalr var ve arada ucurumlar var vee biz tüketiciler olarak yurtiçine ders verecek yine bizleriz arkadaş dikkatli olun diye belirtmiş bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.