Şimdi Ara

NOVA BİLGİSAYAR VE YURTİÇİ KARGO ŞOKU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nova Bilgisayardan MSI 8800 GT+E6850 CPU+SAMSUNG HDD satın aldım...Heyecanla kargomun gelmesini beklerken Gümüşhane Yurt İçi Kargo şubesi bana 22 ytl ödemem gerektiğini söyledi...2 yıldır kargo ile pek çok şey alıp gönderiyorum..henüz 7-8 ytl üstünde kargo parası ödemedim..Bu ücret sizce de çok değil mi?
    Saygılarımla...

• doküman gönderileri yaklaşık 5-6 ytl tutuyor. kutulu gönderinin o kadar tutması normal.
  • ürünlerin kutularının toplamından dolayı paket buyumustur ve fiyat artmıs olma ihtimali var
  • Ben de ekran kartımı novadan aldım ankara-izmir 9 ytl tuttu hemde ufak kutulu palitti kart
  • e2160, corsair ram, gigabyte p35-ds3l, msi rx3850, fsp bluestorm 500w...

gigatek ten ups ile istanbul a 7.5 ytl
  • kargo şirketi ile nlaşmaları varsa 7-10 YTL arasına gelir anlaşma yoksa direkt tartarlar n gelirse onu ödersiniz...
  • normal normal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurt İçi Kargo yu alıcı istemedikçe 3 yıldır asla kullanmam bırakın gitmeyi önünden gecmem cünkü pahalı bu adamlar ne yaptığını sanıyorki bi evrak yollama 8.5ytl tutuyor aynı kargo aynı şekilde 6.60 aras ta mng de bu civarda , en pahalısı yurtiçi normaldir geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 11 Ocak 2008; 18:36:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

Yurt İçi Kargo yu alıcı istemedikçe 3 yıldır asla kullanmam bırakın gitmeyi önünden gecmem cünkü pahalı bu adamlar ne yaptığını sanıyorki bi evrak yollama 8.5ytl tutuyor aynı kargo aynı şekilde 6.60 aras ta mng de bu civarda , en pahalısı yurtiçi normaldir geçmiş olsun

Ben de artık gönderilerimde "kargo bedava olsa dahi" Yurt içi kargoyu seçmeyeceğim...Nova Bilgisayar'a (ki kendilerinden çok memnun kaldım) başka bir kargo şirketi ile çalışmasını öneriyorum...İlginize teşekkürler..
  • Arkadaşlar ön yargılı olmayın bence yurt içi kargo hem hızlı hemde diğer kargo şirketlerine göre makul fiyatlandırma yapıyor
  • pahalı olması ürünün gec gelmesinden veya hasarlı gelmesinden iyidir... hizmet kaliteleri ii ama gercekten pahalı firma... samsundan-istanbula en ufak dosya 6.5 liraya gidiyor
  • yurtiçi kargo gerçekten çok pahalıdır. o ürünlere 22 istemeleri normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: victorist

Arkadaşlar ön yargılı olmayın bence yurt içi kargo hem hızlı hemde diğer kargo şirketlerine göre makul fiyatlandırma yapıyor

baya makulmuş hakikaten arkadaş o yüzden acmış topiği
  • Allah'tan hepsiburadadan istetmedin.. Ayrı ayrı gönderiyorlar utanmazlar..
  • daha bugün momo direksiyon geldi ups ile koca kutu 5 liraya geldi 22 lira biraz fazla gibi geldi bana sonuçta o aldığın 3 ürünün kutu boyutu ve ağırlının direksiyonu geçeğini sanmam dediğim gibi 22 lira fazla..
  • İnternet alışverişlerinde kargo tutarı belli değilse en iyisi başka sitelere yönelmek.
    ya kargo üçretsiz tercih etmek veya kargo parasını alışveriş sırasında ödeyenleri tercih etmek gerek,
    şaşırmamak için. bencede bu miktar normalden fazla.
    ancak parçalar için ayrı ayrı kargo fişi düzenlenmiş ise o zaman fiyat normal olabilir. tabi bu durumda suç novanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdincdr

Arkadaşlar;
    Nova Bilgisayardan MSI 8800 GT+E6850 CPU+SAMSUNG HDD satın aldım...Heyecanla kargomun gelmesini beklerken Gümüşhane Yurt İçi Kargo şubesi bana 22 ytl ödemem gerektiğini söyledi...2 yıldır kargo ile pek çok şey alıp gönderiyorum..henüz 7-8 ytl üstünde kargo parası ödemedim..Bu ücret sizce de çok değil mi?
    Saygılarımla...

Fiyatta yanlışlık olabilir.
    bende bu hafta kargo gönderdim bütün kargo şirketlerine sordum en uygun fiyatı Yurtiçi kargo firması verdi bende onlarla gönderdim.
    bence telefonla müşteri hizmetlerini arayıp bi yanlışlıık olup olmadığını kontrol edin.
    Bazen uyanık kuryelerde fazladan para isteyebiliyor.
    22 YTL çok fazla. o fiyatta büyük ihtimal yanlışlık vardır.

• Anlaşma yoksa fiyat normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Anlaşma yoksa fiyat normal.

katılıyorum
  • Normalde ups'de pahalı fakat gigatekin anlaşması olduğu için koca kutu izmite 8 ytl'ye gelmişti 2 ay önce. Arkadaşında dediği gibi anlaşma yoksa çoğu pahalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.