Şimdi Ara

NOVA bilgisayarı (ankara) nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burdaki laptop fiyatları baya uygun gibi gördüm, bu firmayı bilen varmı? Müşteri memnuniyeti nasıl? Yorumlarınızı yazar mısınız? teşekkürler...

• biraz araştırırsan forumu istediğin bilgileri bulursun kardeşşş,zaten birazdan damlar nova çalışanları buraya ve iyi biliriiiizdiye başlarlar.
  • Valla ben gittim gördüm ufak bi yer... Teknik servis yeri gibi...Sanırım şirkletten satmaktan çok kargoyla başka yerlere gönderiyorlar. Valla daha memnun olmayan birini forumda görmedim. Babam biraz ufak bi yer olduğu için gitti Demo Tekno Center'dan aldı. BİİİİİİN PİŞMANIM.. HAYATIMIN HATASINI YAPTIM DEMO'DAN ALMAKLA... ADAMLARA GERİ VERDİM 5652 Yİ ÖLÜ PİKSEL YÜZÜNDEN BUGÜN GELDİ YARIN GELECEK DİYE DİYE EN SONUNDA GİTTİM Bİ BAKTIM DAHA YOLLAMAMIŞLAR BİLE... BİZDE İADE ETTİK ÜRÜNÜ... ÜRÜNÜ HEREŞEYİYLE İADE ALDIK DİYE ADAMLAR İMZA ATTILAR Bİ KAĞIDA İADE ETMEDEN 5 GÜN ÖNCE, SONRA İADE İŞLEMİNDE BİZE İÇİNDEN MOUSE ÇIKMADI MOUSE NERDE DİYE ÜSTÜMÜZE YÜRÜDÜ, BİZE BAĞIDI TEKNİK SERVİSTEKİ ÇOÇUK... KENDİ KAYBETTİĞİ MOUSE'UN ACISINI BİZDEN ÇIKARDI. POLİS ÇAĞIRIN DİYİNCE TUTUŞTULAR TAMAM GİDİN FALAN DEDİLER... BABAM SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK. VALLA ÇOK PİŞMAN OLDUM... GİT NOVADAN AL, BAŞKA YERDEN AL AMA ALACAĞIN YERE GERCEKTEN DİKKAT EDİN... HERŞEY ÜRÜNÜ ALANA KADAR ARKADAŞLAR...

• baba bune ya plis molis rezillik yahu

quote:

Orjinalden alıntı: scorpion06

Valla ben gittim gördüm ufak bi yer... Teknik servis yeri gibi...Sanırım şirkletten satmaktan çok kargoyla başka yerlere gönderiyorlar. Valla daha memnun olmayan birini forumda görmedim. Babam biraz ufak bi yer olduğu için gitti Demo Tekno Center'dan aldı. BİİİİİİN PİŞMANIM.. HAYATIMIN HATASINI YAPTIM DEMO'DAN ALMAKLA... ADAMLARA GERİ VERDİM 5652 Yİ ÖLÜ PİKSEL YÜZÜNDEN BUGÜN GELDİ YARIN GELECEK DİYE DİYE EN SONUNDA GİTTİM Bİ BAKTIM DAHA YOLLAMAMIŞLAR BİLE... BİZDE İADE ETTİK ÜRÜNÜ... ÜRÜNÜ HEREŞEYİYLE İADE ALDIK DİYE ADAMLAR İMZA ATTILAR Bİ KAĞIDA İADE ETMEDEN 5 GÜN ÖNCE, SONRA İADE İŞLEMİNDE BİZE İÇİNDEN MOUSE ÇIKMADI MOUSE NERDE DİYE ÜSTÜMÜZE YÜRÜDÜ, BİZE BAĞIDI TEKNİK SERVİSTEKİ ÇOÇUK... KENDİ KAYBETTİĞİ MOUSE'UN ACISINI BİZDEN ÇIKARDI. POLİS ÇAĞIRIN DİYİNCE TUTUŞTULAR TAMAM GİDİN FALAN DEDİLER... BABAM SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK. VALLA ÇOK PİŞMAN OLDUM... GİT NOVADAN AL, BAŞKA YERDEN AL AMA ALACAĞIN YERE GERCEKTEN DİKKAT EDİN... HERŞEY ÜRÜNÜ ALANA KADAR ARKADAŞLAR...

• Forumda da takılıyor nova yetkililer bende msn leri var zaten ihtiyacım olan şeyleri msn den belirtiyorum fiyatta anlaşırsak havale yapıyorum ve ürünler geliyor. Şu ana kadar sorun yaşamadım.. Yanlız ankarada Gigatek ve Firebal ı öneriririm birde notebook için pcdepo nun fiyatlarına bak...
  • abi acer laptop fiyatları baya iddalı gerçekten burdan alcam gibi ama bu işte bir bit yeniği olmasından korkuyom valla... bayisinden bile baya bi ucuza veriyor nasıl oluyor bu iş bilen varmı?
  • ben novadan aldım. arkadaşın dediği gibi ankara yüksel caddesinde bürolarına gittim, teknik servise benziyor.
    cihazda bir problem çıkmadı. kötü bir yoruma da rastlamadım. tavsiye edebilirim.
  • @karya, Hangi marka laptop aldın?
    Bu firma hakkında başka yorumu olan var mı?
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.