Şimdi Ara

Novero Brooklyn Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Motorola Defy Mini (xt320) model bir cep telefonu kullanıyorum.Telefonun yanında verilen kulaklık kulakiçi değil ve kablosuda çok allaha emanet duruyor.İnternette biraz araştırdım Novero Brooklyn diye bir ürün buldum.Kablo yapısı çok hoşuma gitti diğer kabloların uçları genelde kopuyor temassızlık oluyor çöpe atmak zorunda kalıyorum kulaklığı,ama bunun kablosu çok hoşuma gitti.Seside iyi diye duydum.Birkaç sorum olacak...

1-)Bu kulaklıkla telefonumdan mikrofonla sesli görüşme yapabilirmiyim?Sorun çıkarırmı?

2-)İnternette şöyle bir sitede 30 liraya buldum ama site bana bi acaip geldi.Acaba ürün sahte olabilirmi?Yada site hakkında bilgisi olan varmı?Güvenilirmidir?Turkcellin 75'e sattığı malı 30'a satıyorlar.Amazonda bile 15 Euro fiyatı var.Bana bi garip geldi.

http://firsatloji.com/pinfo.asp?pid=12

3-)Benzer kablo yapısında,kulakiçi telefonumda kullanabileceğim kulaklık önerileriniz varmı?100 TL'yi aşmazsa iyi olur...

Rap,Hip-Hop,R&B tarzlarında müzikler dinliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FamePesindekiCocuk -- 24 Temmuz 2012; 20:20:04 >

• Cevap verebilecek birisi yok mu?
  • Bence çoğunu dinlemesem de araştırmalarımla edindiğim karara göre girişten profesyönele doğru izlenilecek bas istenen IEM yolu şu:
    Creative EP630/Sony EX300, Monster Turbine, Victor JVC HA-FX700/Sony EX1000/Sennheiser IE80/Atrio M8. Belki Turbine,
    ' nin yerine veya gerisine Audio Technica CKs90 getirilebilir. Sizin bütçeye göre de ep630 geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 25 Temmuz 2012; 18:35:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.