Şimdi Ara

Family Guy ve South Park hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Family Guy'a başladım fakat dizi 13 sezondan oluşuyor hepsini bitirmem mümkün değil ben de 13.Sezondan başladım diziye ama dizinin önemli/en güzel bölümlerini yazarsanız onları izleyebilirim. Ek olarak South Park'a da başlayacağım onun da son sezonunudan izlemeye başlayacağım aynı şekilde South Park'ın da önemli gelişmeler yaşandığı ve sezonun en komik en güzel bölümlerini yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 18 Ekim 2014; 11:50:41 >

• Family Guy'un tek tek şu bölümü iyi demek diziye haksızlık olur bence dostum. Gayet makul bana göre 13 sezon. sonuçta 19 dk lık bir dizi. tek tek şu bölüm iyiydi yazmak biraz zor olur, hepsi birbirinden iyi zaten :)
  • Dizi şuanda devam ettiği için güncel bölümler izlemek istiyorum hocam, ben 13 sezonu bitirene kadar dizi 15-16.sezona geçer herhalde. Bu yüzden dizide önemli gelişmelerin olduğu bölümleri izlemek istiyorum, mesela şuan boş vaktim var diye 12.sezondan 3 bölüm seyrettim. Bu hızla 12.sezonu da bitirebilirim ama 11 sezon fazla gibi.
  • Family guy tüm bölümlerini izlemiş biri olarak ilk 9 sezon en iyi sezonlardır bence. Son sezonlarda fena değil ama ilk 9 sezonu izlemeni öneririm açıkcası. Önemli bölüm diye birşey yok hepsi bir birinden bağımsızdır ama family guy hepsini izlemeni öneririm.
  • dostum bütün bölümler bağımsız ilerliyor. bir hikaye akışı yok. önemli bölüm zaten dolayısıyla yok. yok yinede bir kaç tavsiye vereyim en iyisi. Horozlu olan bölümler var. Peter horoz ile dövüşüyor bölüm boyunca, bu bölümleri izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubrick

Dizi şuanda devam ettiği için güncel bölümler izlemek istiyorum hocam, ben 13 sezonu bitirene kadar dizi 15-16.sezona geçer herhalde. Bu yüzden dizide önemli gelişmelerin olduğu bölümleri izlemek istiyorum, mesela şuan boş vaktim var diye 12.sezondan 3 bölüm seyrettim. Bu hızla 12.sezonu da bitirebilirim ama 11 sezon fazla gibi.

13 sezonu 1-2 yılda izlemen imkansız.saten 20 dakikalık diziler.günde 4-5 bölüm izlesen hemen biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar verdim arkadaşlar 12.sezonu bir iki güne bitiririm, o sırada da 1-11 sezona kadar olan tüm bölümleri indireceğim torrentten her canım sıkıldığında açıp 1-2 bölüm izlerim zaten kısa sürüyorlar. Yorumlar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.