Yılın senaryo bakımından en iyi filmlerinden biri olabilir. Ama Morgan Freeman'i de her filmde görmek sıktı artık.
Morgan freemandan sıkılmak mı ? Duymamış oliyim.
Trailerları çok iyi hemen indirmem lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: byabancı
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
Yılın senaryo bakımından en iyi filmlerinden biri olabilir. Ama Morgan Freeman'i de her filmde görmek sıktı artık.
Filmde gerçeklik babına hiçbir şey kalmıyor. Bu sene bile tonla filmi çıktı adamın.
filmi ilk seferde tam oturtmak zor 2. kere izleyince olay bitiyor
beyler sonunu anlamadım yani bu neye işaret
güzele benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: selodonanımhaber
Altyazı çıktı.
maaalesef alt yazı 720 ler ile uyumsuz..başta iyi ama 5-6 dk.sonra senkron kayıyor..ama 1-2 güne kadar uygunu çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: byabancı
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
bende aynı..bir o birde michael caine..üstelik bu filmde 2 side var..... ama seyredeceğim filmi..
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
quote:
Altyazı çıktı.
maaalesef alt yazı 720 ler ile uyumsuz..başta iyi ama 5-6 dk.sonra senkron kayıyor..ama 1-2 güne kadar uygunu çıkar
Filmi izlemedim henuz ama indirmiştim.. BS Player ile az önce alt yazı bUldum :) hatta bir ara Hunger games'den Haymitch karakterini de görür gibi oldum :))
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
quote:
Altyazı çıktı.
Sendeki hatalı olan ilk sürüm. Sonra rerip sürümler çıktı.
720p rerip indirdim dün malum ortamlardan. Sonunda
zenci bir adam telefonlarınıza bakın
dedikten sonra film bitti. Eksik şeyleri neden ekliyor bunlar anlamıyorum.