Şimdi Ara

Now You See Me (2013) | Jesse Eisenberg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
6.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ego konusunda Revolver i andirmiyor muydu? Bi ben mi benzettim yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Filmde açık sahneler var mı? Seks sahneleri, son dönemlerde çok rastladığımız, cinsel organlar falan. Ona göre ailecek izleyeceğiz veya tek izleyeceğim.

1.05.35 de bir kızın göğsü yarım saniye görünüyor o kadar.
    onun dışında açık sahne yok.
  • film eğlenceliydi ama yapmayın beyler çok zorlama bir senaryo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Filmde açık sahneler var mı? Seks sahneleri, son dönemlerde çok rastladığımız, cinsel organlar falan. Ona göre ailecek izleyeceğiz veya tek izleyeceğim.

Biz ne penisler ne testisler ne memeler atlattık ailecek yarım saniye göğüs de bi şey mi

Teşekkürler uyarı için.

• ilmin başında kartların içinde karo 7 yi bende seçmiştim sanırım bir çekim hilesi söz konusu ve bir çok izleyende aynı kağıdı tutmuştur güzel bir detaydı film adına böylesi numaraları film içinde çok yakalayacaksınız böylelikle filme bi açıdan dahil oluyorsunuz interaktif bir film olmuş bi anlamda yani filme ister istemez katılımcı oluyorsunuz.....mükemmel bir filmdi şiddetlisinden tavsiye ederim 10/8
  • İtiraf ediyorum ben de karo 7 tutmuştum :)
    Sanırım destede en net ve uzun süre görünen kart karo 7 bu yüzden digerlerinden daha fazla ilgi çekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Biz ne penisler ne testisler ne memeler atlattık ailecek yarım saniye göğüs de bi şey mi

Teşekkürler uyarı için.

çok geçmiş olsun hocam

• En net karo 7 gözüküyordu ben de karo 7 demiştim.

• Az önce izledik film güzeldi. Yalnız fena uçmuşlar filmde. Bu arada karo 7 muhabbeti doğru galiba ben dikkat etmesem de kardeşim de bana karo 7 gördüğünü söylemişti. Ama dediğim gibi mükemmel bir şekilde abartı vardı. Bir o kadar da heyecanlıydı.
  • Bende az önce izledim film akıcı devam etti hoşumada gitti ama sonu neydi öyle böyle cacık ve boş bir sonda yakışmamış bu filme. Son senelerde filmlerin içine etme moda oldu. 2000 lerde sonunda bizi şaşırtan filmler ortalığı salladı geçti sonradan beceremeyenler sonlarında zıçmaya başladı. Bu kadar şahane bir filme bu basit son hiç yakışmadı. Birde göz neydi arkadaş neüldüğü belirsiz. Lostla başladı bu alelacele film dizi bitirme olayı oyunlarada sıçradı mesela mass effect3 sonrada bu. yazıklar olsun hollwood..........

Not: Bazıları Prestij kadar güzel olmuş dedi ama Prestijin yanından bile geçemez. Film hoştu hakkını yemiyorum fakat sonuna diyecek laf bulamıyorum, zaten senaristte bulamamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz001

Bende az önce izledim film akıcı devam etti hoşumada gitti ama sonu neydi öyle böyle cacık ve boş bir sonda yakışmamış bu filme. Son senelerde filmlerin içine etme moda oldu. 2000 lerde sonunda bizi şaşırtan filmler ortalığı salladı geçti sonradan beceremeyenler sonlarında zıçmaya başladı. Bu kadar şahane bir filme bu basit son hiç yakışmadı. Birde göz neydi arkadaş neüldüğü belirsiz. Lostla başladı bu alelacele film dizi bitirme olayı oyunlarada sıçradı mesela mass effect3 sonrada bu. yazıklar olsun hollwood..........

Not: Bazıları Prestij kadar güzel olmuş dedi ama Prestijin yanından bile geçemez. Film hoştu hakkını yemiyorum fakat sonuna diyecek laf bulamıyorum, zaten senaristte bulamamış...

Sonuna kadar katılıyorum. Filmin etkisiyle ilk başta çok olumlu yorum yapmıştım ama bir kez daha izledim de son sahne hariç yine yorumum olumlu ama son sahne harbiden çok saçma. Nedeni şu:

Adamlar film boyunca Mark Rufallo'nun bir kere bile sihirbaz olduğuna dair hiçbir şey sunmadılar. Sonda ise pat küt adam sihirbaz çıktı. Geri sardırıp izliyorum hiçbir iz yok. Saçma sapan bir son. Prestij gibi bir filmle kıyaslanması bile Prestije hakarettir.

• quote:

Bende az önce izledim film akıcı devam etti hoşumada gitti ama sonu neydi öyle böyle cacık ve boş bir sonda yakışmamış bu filme. Son senelerde filmlerin içine etme moda oldu. 2000 lerde sonunda bizi şaşırtan filmler ortalığı salladı geçti sonradan beceremeyenler sonlarında zıçmaya başladı. Bu kadar şahane bir filme bu basit son hiç yakışmadı. Birde göz neydi arkadaş neüldüğü belirsiz. Lostla başladı bu alelacele film dizi bitirme olayı oyunlarada sıçradı mesela mass effect3 sonrada bu. yazıklar olsun hollwood..........

Bu film Prestij ile yan yana bile gelemez :D

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Sonuna kadar katılıyorum. Filmin etkisiyle ilk başta çok olumlu yorum yapmıştım ama bir kez daha izledim de son sahne hariç yine yorumum olumlu ama son sahne harbiden çok saçma. Nedeni şu:

Adamlar film boyunca Mark Rufallo'nun bir kere bile sihirbaz olduğuna dair hiçbir şey sunmadılar. Sonda ise pat küt adam sihirbaz çıktı. Geri sardırıp izliyorum hiçbir iz yok. Saçma sapan bir son. Prestij gibi bir filmle kıyaslanması bile Prestije hakarettir.

Bende filmi sinemadan sonra bugun tekrar izlesim dediginde bana sadece 1 sahnede tepkisi ile belli etti gibi geldi ama o da yanlışlıkla olmustur büyük olasılıkla. Film biraz daha uzun tutulup sonu daha guzel hazirlansa daha iyi olurdu. Hep asil adam baskalari gibi gosterildi filmde de surekli siz buraya bakarken sihir baska yerde olur diyip durdular ondan baska birinin cikmasini bekliyordum ama bir anda sacma bir sekilde cikardilar adami.

Film guzel son zamanlarda bunun gibi merak uyandiran pek filmde yok ama Prestij gibi olamaz.

• "detayı görmek için yakından değil uzaktan bakacaksınız" cümlesi çok geçti filmde.
    Yani sihirbazların yakınındaki değil onlara tam zıt kutuptaki kişiye odaklanın.
    ben bir ara kızdan şüphe etmiştim ama kapuşonlu halde sihirbazları takip eden kişi o kız olamayacak kadar iri idi.

Bir de sonu aslında Ruffalo olması mantıklı.
    Çünkü Ruffalo'nun babası sihirbazdı ve gösteri yapıyordu, ancak Morgan Freeman onun gösterisinin sırlarını açıklayarak küçük düşürmüş ve adamı çok zor bir gösteri yapmaya itmişti. Bu gösteri sırasında da adam öldü, Ruffalo bu intikamı almak için uzuuun bir plan hazırlamış görünüyor.

Film güzeldi, kendini izlettirdi, hem de heyecanla.
    Sonu tabii ki biraz daha güzel olabilirdi ama yine de kötü değil bence.

• ben beğendiğim, özellikle oyunculukları ve duruşları hani o sahne performansları olsun vs. olsun cidden yapmışlar.

-tek eksik gibi gelen şey, biraz daha mantık isteyen bi film olabilirdi.
    -ayrıca, sonunda atlı karıncaya biniyorlar ve isimlerden sonra çöl gibi bi alana gidiyorlar, acaba dylan bunları kurtardı ve yeni büyüler vs. yapmak için mi oraya gönderdi yoksa başından mı saldı ikisi arasında kaldım.
  • Filmi popcorn tarzi bir film konu olarak sinifta kaldi oyunculuk desen idare eder acikcasi pek beklentileri karsilamayan bir film

• blackeagle35 kullanıcısına yanıt
    Hacı senin beklentilerini hangi filmler karşıladı merak etti
  • Ne zaman çıkacağı belli mi?

• Şaşırtıcı son yapıcaz diye saçmalamanın da alemi yok. Bi kere şaşırtıcı son yapmak için filmin içinde seyircinin farkedemeyeceği ipuçları verip sonradan flashbackle dönmelisin o sahnelere. Sonra bende demeliyim ki; hadi be, demek bu bu yüzdenmiş, demek ondan böyleymiş v.s.

Bu filmin sonunda ise direk saçma bi şaşırtıcı sona bağlamaya çalışmışlar. Ne alakaysa. Beklentim yüksekti. Ama karşılamadı. Film kötü değil, ama kesinlikle yorumlardaki kadar iyi di değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 28 Ağustos 2013; 12:47:06 >

• Filmde yer alan Süvarilerin, Dylan tarafından gönderildiği çöplüğü andıran mekanda yeni numaraları öğrenebilmeleri için yer alan sandık benzeri kutuların açılabilmesi için filmin başında onlara dağıttığı kartları istediğini biliyoruz. Hatta Merritt arka ceplerini tutarak mizansen yapıyor. Onun dışında ekibin en genci olan -Jack Wilder- biliyorsunuz yeteneği sayesinde kilitleri açabilir.

Zaten film sonlanmıyor ve bildiğim kadarıyla da devam filmi de çekilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 28 Ağustos 2013; 13:39:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.