Şimdi Ara

Now You See Me (2013) | Jesse Eisenberg (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
6.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film pek ilgi görmedi sanırım ama bence baya iyidi
  • Bende bu akşam izledim. Film çok güzeldi baya beğendim diyebilirim.
  • Beyler şu versiyon için senkronlu altyazı yokmudur yahu kayıp duruyor sürekli.

Now You See Me 2013 EXTENDED 720p BluRay x264 SPARKS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Beyler şu versiyon için senkronlu altyazı yokmudur yahu kayıp duruyor sürekli.

Altyazı olmuyor bu sürüme 5.5gb çöpe şu sürümü indiriyorum umarım bi sıkıntı olmaz sizde benim gibi yanmayın..

Now.You.See.Me.2013.EXTENDED.RERIP.720p.BluRay.x264-SPARKS
  • quote:

quote:

Altyazı olmuyor bu sürüme 5.5gb çöpe şu sürümü indiriyorum umarım bi sıkıntı olmaz sizde benim gibi yanmayın..

Bende de aynı sorun oldu...SPARKS sürümlerinde bir sıkıntı var sanırım.
    TLF indirdim daha sonra onda bir problem çıkmadı...

• Beyler EXTENDED.RERIP sürümünde eksik sahne varmı?
  • Bir kaç sürümünü indirdim fakat altyazı problemi oldu hep. İzleyip güncel linkini atan olursa sevinirim.

Kaçtır izlicem kısmet olmadı bir.
  • tahmin ettiğim kadar güzel değildi. belki beklentilerimi baştan yüksek tuttum
  • "Arkanıza yaslanıp yeri geldiğinde güleceğiniz yeri geldiğinde de şaşıracağınız bir film izlemek isterseniz mutlaka ilk tercihiniz olmalı."

http://cineshoot.net/sihirbazlar-cetesi-now-you-see-me-2013.html
  • Sondaki ekstra sahneyi anlamlandıramadım.Devamı mı gelecek acaba filmin ?
  • Yorumu yazmadan önce şunu söyliyeyim piyasada çok kötü 2 versiyonu var filmin bozuk olanı indirdiyseniz altyazı uyuşmazlığından anlayabilirsiniz altyazıyı düzeltmeye kalkmayın çünkü film sahne sırası olarak bozuk sizin versiyonda,mümkünse RERIP olanı izleyin.

Filme gelirsek gerçekten beğendim hani içine çekme duygusu en üst düzeydeydi ve evet bende
    karo 7 tuttum o sahnede.
    Film için yapılacak en büyük övgü bütçesi.75 milyon dolara bu filmi bize izlettilerse şu anki hasılat ile ($308mn) olası bir ikinci filmde neler yapacaklar göreceğiz.Ana tema müziğinden oyuncu seçimlerine kadar hep genel bir kalite çizgisi ve tempo vardı bu da bazı mantık hatalarını kapatıp size sadece akıp giden bir film izlenimi veriyor.Kesinlikle izlenmesi gereken iyi bir başlangıç filmi diyorum ben buna ekibi bozmadan çekilecek bir 2.filmde çok daha efsane şeyler çıkartabilirler.

Bütçe olarak hedeflediği yere ulaştı ilgi açısından da geç keşfedilip bayağı bir akıllarda kalacaktır 2-3 sene sonra 2.filmi görürsek 2 katına çıkmış bir bütçe ve hasılat ile karşılaşırsak şaşırmayacağım.Umarım devamı gelir.

• Az önce bitti ve benim hoşuma gitti. Beğendiğimi söylemeliyim. Sonu biraz zorlama olmuş ancak yine de eğlenceliydi. Devam filminin çekilecek olması, sonunun saçmalığını bir nebze de olsa azaltıyor.
  • 720p altyazı sorunu cıktı.hd olup altyazısı sıkıntısı olmayan link var mı beyler?
  • quote:

quote:

sorun cıktı mı altyazı da ... RERİP sürümü için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

Hayır RERİP'ler sorunsuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

Hayır RERİP'ler sorunsuz.

EYW

• sinemadayken çok övülmüştü gidemediğim için üzülmüştüm ama geçen hafta izledim hiçte övüldüğü gibi değil. bir özelliği yok, sonu berbat.
  • Gayet başarılı keyifle izledim
  • ortalamanın üstünde gayet güzel bir filmdi.
  • After Credits'ten sonraki olayı anlamadım. Devamı falan mı gelicek acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.