Sondaki ekstra sahneyi anlamlandıramadım.Devamı mı gelecek acaba filmin ?
Yorumu yazmadan önce şunu söyliyeyim piyasada çok kötü 2 versiyonu var filmin bozuk olanı indirdiyseniz altyazı uyuşmazlığından anlayabilirsiniz altyazıyı düzeltmeye kalkmayın çünkü film sahne sırası olarak bozuk sizin versiyonda,mümkünse RERIP olanı izleyin.
Filme gelirsek gerçekten beğendim hani içine çekme duygusu en üst düzeydeydi ve evet bende
karo 7 tuttum o sahnede.
Film için yapılacak en büyük övgü bütçesi.75 milyon dolara bu filmi bize izlettilerse şu anki hasılat ile ($308mn) olası bir ikinci filmde neler yapacaklar göreceğiz.Ana tema müziğinden oyuncu seçimlerine kadar hep genel bir kalite çizgisi ve tempo vardı bu da bazı mantık hatalarını kapatıp size sadece akıp giden bir film izlenimi veriyor.Kesinlikle izlenmesi gereken iyi bir başlangıç filmi diyorum ben buna ekibi bozmadan çekilecek bir 2.filmde çok daha efsane şeyler çıkartabilirler.
Bütçe olarak hedeflediği yere ulaştı ilgi açısından da geç keşfedilip bayağı bir akıllarda kalacaktır 2-3 sene sonra 2.filmi görürsek 2 katına çıkmış bir bütçe ve hasılat ile karşılaşırsak şaşırmayacağım.Umarım devamı gelir.
Az önce bitti ve benim hoşuma gitti. Beğendiğimi söylemeliyim. Sonu biraz zorlama olmuş ancak yine de eğlenceliydi. Devam filminin çekilecek olması, sonunun saçmalığını bir nebze de olsa azaltıyor.
720p altyazı sorunu cıktı.hd olup altyazısı sıkıntısı olmayan link var mı beyler?
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Beyler şu versiyon için senkronlu altyazı yokmudur yahu kayıp duruyor sürekli.
Now You See Me 2013 EXTENDED 720p BluRay x264 SPARKS
Altyazı olmuyor bu sürüme 5.5gb çöpe şu sürümü indiriyorum umarım bi sıkıntı olmaz sizde benim gibi yanmayın..