Şimdi Ara

Now You See Me (2013) | Jesse Eisenberg (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Filmin sonu bana saçma geldi ya da biz anlamadık espriyi
    Filmin yorumları iyi değildi ben hiç iyi yorum okumamıştım sadece fragmanı için izledim
    Süper güzel şaşırtıcı bir film değil ama iyi bir film tam imdb de 7.1 puanlık :)
    En azıdan 2 saat nasıl geçti anlamadım
  • Prestij ve İlizyonist filmlerinden sonra aynı tarzda olmasına rağmen onlar gibi etkileyici değildi,beklediğimi bulamadım.Olaylar oldukça hızlı gelişti,çok kısa sürede çok fazla şey oldu filmde.Ayrıca sırf seyircileri şaşırtmak için bana kalırsa basit bir sonla bitirmişler filmi.Normalde birisi herhangi bir filmde bir durumda şaşırdığı zaman ''vay be'' diye düşünür,ama bu filme ''eee?'' den başka bir tepkim olmadı.İlk 40-45 dakika güzeldi ama sonra konu çok değişti,dağıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Prestij ve İlizyonist filmlerinden sonra aynı tarzda olmasına rağmen onlar gibi etkileyici değildi,beklediğimi bulamadım.Olaylar oldukça hızlı gelişti,çok kısa sürede çok fazla şey oldu filmde.Ayrıca sırf seyircileri şaşırtmak için bana kalırsa basit bir sonla bitirmişler filmi.Normalde birisi herhangi bir filmde bir durumda şaşırdığı zaman ''vay be'' diye düşünür,ama bu filme ''eee?'' den başka bir tepkim olmadı.İlk 40-45 dakika güzeldi ama sonra konu çok değişti,dağıldı.

İlk yarı çok iyiydi gerçekten. Daha güzel bir sonla yılın filmi olabilirdi. Ayrıca saydığınız filmlerde ki atmosferler çok farklı, bu filmde bir ciddiyet havası yoktu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Film çok güzeldi. Sadece sonu birazcık basit kaçmış bence o kadar. Jenerikten sonraki sahneyle biraz kurtardılar :)

Morgan Freeman'ın son zamanlarda bi sürü filmde çıkması rahatsız etse de adam sağlam oyuncu. Çok ucuza satmıyodur umarım kendini. Yaş geldi bilmem kaça hala daha.
    Mark Ruffalo çok beğendiğim bi oyuncu, çok da iyiydi. Jesse Eisenberg'i Social Network'ten biliyorum, çetedeki en iyi oyuncuydu diyebilirim. Woody Harrelson zaten iyi oyuncu. Michael Caine desek zaten konuşmaya bile gerek yok. Pek kötü kimse yoktu zaten.
    Senaryo, kurgu gayet iyiydi. Planlar ve gösteriler ciddi manada şaşırttı bence.
    Sondaki ters köşe şaşırtıcıydı.

Dylan'dan bi ara şüphelendim ama kovalamacada ölecekti nerdeyse, patlama anında zor kurtuldu, ihtimal vermemiştim sonradan. Sonda o çıkınca "hadi be" dedim.

Güzel filmdi, gayet beğendim. Böyle ilgisiz kalınmasına şaşırdım yalnız. Fragmanı çıktığından beri merak ediyodum filmi, güya sinemada izleyecektim unutmuşum gitmişim.

Film biraz Ocean's Eleven, biraz Prestige olmuş, pek de güzel olmuş çok iyi olmuş çok da güzel olmuş.

açılmayacak hiç bir kilit yoktur

ama sondaki extra sahneyi anlamadım anlayan birisi açıklasın

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

720p rerip indirdim dün malum ortamlardan. Sonunda
    zenci bir adam telefonlarınıza bakın
    dedikten sonra film bitti. Eksik şeyleri neden ekliyor bunlar anlamıyorum.

yify ilk çıkan versiyon hatalıydı sonra yenilediler muhtemelen sendeki hatalı yify sürümü yenisi indir :)

hocam ben filmi ilk indirenlerdendim yifyden indirmiştim şimdi o son sahnenin devamı mı var?

ayrıca bende karo 7 yi seçmiştim adam onu gösterince şok oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

quote:

yify ilk çıkan versiyon hatalıydı sonra yenilediler muhtemelen sendeki hatalı yify sürümü yenisi indir :)

hocam ben filmi ilk indirenlerdendim yifyden indirmiştim şimdi o son sahnenin devamı mı var?

son sahnenin devamı yok youtubedan da kontrol edebilirsin :)
    karo 7 de kamera hilesi

• Peki ben bisey soylemek istiyorum filmde Horusun gozunu heryerde gozumuze sokuyolar . Newyorkta bilboardlarda kartlarda vs ben simdi sunu anlayamadim bazi yerlerde bana illuminati reklami yapan bir film gibi geldi . Bazi yerlerde ise goz diye birsey yoktur vs dediler. Filmin niyeti iyi mi kotu mu algilayamadim fakat filmi genel olarak cok begendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

karo 7 de kamera hilesi

ama çok iyi düşünülmüş bi hile yani 2 kere ard arda izledim aynı sahneyi siz dedikten sonra tekrar baktım karo sanki daha öne çıkarılmış

• biri bana atlıkarıncada ne olduğu açıklayabilir mi ? bence film çok yetersizdi.tabi ki kendi görüşüm
  • Bu yılın fiyaskosu benim için.
  • Olayları replikleri çok hızlı işleyerek mantık hatalarını bastırmaya çalışmışlar herhalde.Bir zaman sonra allak bullak oluyor herşey. Filmde çok yakından bakarsan okadar az görürsün fikri okadar vurgulanıyorki sonu benim için hiç sürpriz olmadı. 6,5/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir filmdi az önce izledim. Oyunculuklar harika, Morgan Freeman kalitesini gösteriyor film boyunca.

Atlı karınca olayını bende anlamadım
  • Dikkatli izleyin arkadaşlar. Kamera hilesi değil bildiğin ilizyon numarası. karo7 yi arka arkaya 5-10kağıt olarak koymuş.diğer kağıtlar hızlı bi şekilde gözümüzün önünden geçerken karo 7 5-10 kağıt olduğundan daha uzun süre görünüyor. bu kadar basit. ayrıca sonunu ortasına vardığımda tahmin ettim. Prestige in çok gerisinde. daha ciddi ve karanlık çekilse daha iyi olabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

Dikkatli izleyin arkadaşlar. Kamera hilesi değil bildiğin ilizyon numarası. karo7 yi arka arkaya 5-10kağıt olarak koymuş.diğer kağıtlar hızlı bi şekilde gözümüzün önünden geçerken karo 7 5-10 kağıt olduğundan daha uzun süre görünüyor. bu kadar basit. ayrıca sonunu ortasına vardığımda tahmin ettim. Prestige in çok gerisinde. daha ciddi ve karanlık çekilse daha iyi olabilirmiş.
    Şu mesajları spoiler içine almak çok mu zor? Küçük bir ayrıntı bile olsa insanın onu bilerek izlemesi ayrı, bilmeyerek izlemesi ayrı. Bu sebepten dolayı spoiler içine alırsanız iyi olur. Ayrıca
    eğer nasıl yapıldığını merak ediyorsanuz, birden fazla kartla yapılmıyor o numara. Tam karta geldiği sırada yavaşlıyor. Diğerlerini hiç göstermezken, seçilmesi gereken kartı çok kısa da olsa gösteriyor. İlk seferde gösteriyor kartı, yavaştan aklına sokuyor, ikinci seferde de tam olarak seçmeni sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 3 Eylül 2013; 12:01:12 >

• film çok güzeldi yhaaa
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Fragmanlarda bile ilk sahne olarak gösterilen görüntü için spoiler içine almak saçma değil mi? ayrıca birdaha seyretmenizi tavsiye ediyorum. yavaşlama yok. aynı kart arka arkaya geçiyor. evde birkaç tam desteniz varsa aynısını deneyebilirsiniz.
  • Herkes fragmanı izliyor mu? Veya fragmanı izlerken dikkat etmemiş bir insan sizin yazdığınızı okuduktan sonra filmde onu bilerek izleyecek belki de. Çok zor değil spoiler tuşunu kullanmak. Gereksiz yere spoiler butonu kullanmış olmaktan zarar gelmez, ama spoiler butonu kullanılmamışken zarar gelebilir. Neyse ben öneride bulundum, gerisi size kalmış.
    Numaraya gelecek olursak, dediğim gibi fazladan kart yok. Elinizin altında varsa açıp bakarsanız, 7'nin olduğu kısım diğer kartlardan birazcık ayrı duruyor. Bütün kartları çok seri geçiyor, 7'ye geldiği zaman çok kısa bir süre gösteriyor. Gösteriyor dediğim, al bak 7'yi seç tarzında değil. Çok çok kısa bir süreliğine, gözle 7'yi görebilecek kadar.

• iki kağıdı, göstermek istediğiniz kağıt arkada kalacak şekilde birbirine alttan yapıştırarak yapılıyormuş. öndeki kağıdın üst ucu biraz kesiliyor.
    böylece iki kağıtlık sürede tek kağıdı görüyorsunuz.
  • Filmi nihayet izleyebildim ve şunu söyleyebilirim, uzun zamandır izlediğim en eğlenceli, inanılmaz ve şaşırtıcı filmdi.
    Kurgusu, oyunculukları, görselliği dört dörtlüktü. Sonuna kadar ağzım açık izledim, sürekli de ters köşe olur mu?...
    Kendi adıma bu yıl şu ana kadar izlediğim filmleri gayet rahat geçerek ilk sıraya yerleşti film, net.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

karo 7 de kamera hilesi

Film gayet akıcı bir şekilde içine çekmeyi başarıyor sizi.Ama sonunu pek anlamlandıramadım, belki sizin dediğiniz bölümler eksik olduğundan dolayıdır.Youtube'dan o bölümleri bulamadım.Bulan varsa atabilir mi arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.