Şimdi Ara

Now You See Me (2013) | Jesse Eisenberg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
6.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadrosu baya iyi , filmi bugün izledim baya beğendim.Prestige ve bu filmden sonra anladım ki Michael Caine nin bulunduğu sihirbazlık filmlerini gözü kapalı izleyeceksin.

Filmlerin Türkçe çevirilerini doğru düzgün yapsalar olmuyor dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 24 Ağustos 2013; 19:27:46 >
  • Film çok güzeldi. Sadece sonu birazcık basit kaçmış bence o kadar. Jenerikten sonraki sahneyle biraz kurtardılar :)

Morgan Freeman'ın son zamanlarda bi sürü filmde çıkması rahatsız etse de adam sağlam oyuncu. Çok ucuza satmıyodur umarım kendini. Yaş geldi bilmem kaça hala daha.
    Mark Ruffalo çok beğendiğim bi oyuncu, çok da iyiydi. Jesse Eisenberg'i Social Network'ten biliyorum, çetedeki en iyi oyuncuydu diyebilirim. Woody Harrelson zaten iyi oyuncu. Michael Caine desek zaten konuşmaya bile gerek yok. Pek kötü kimse yoktu zaten.
    Senaryo, kurgu gayet iyiydi. Planlar ve gösteriler ciddi manada şaşırttı bence.
    Sondaki ters köşe şaşırtıcıydı.

Dylan'dan bi ara şüphelendim ama kovalamacada ölecekti nerdeyse, patlama anında zor kurtuldu, ihtimal vermemiştim sonradan. Sonda o çıkınca "hadi be" dedim.

Güzel filmdi, gayet beğendim. Böyle ilgisiz kalınmasına şaşırdım yalnız. Fragmanı çıktığından beri merak ediyodum filmi, güya sinemada izleyecektim unutmuşum gitmişim.

Film biraz Ocean's Eleven, biraz Prestige olmuş, pek de güzel olmuş çok iyi olmuş çok da güzel olmuş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Kadrosu baya iyi , filmi bugün izledim baya beğendim.Prestige ve bu filmden sonra anladım ki Michael Caine nin bulunduğu sihirbazlık filmlerini gözü kapalı izleyeceksin.

En son sahneyi anladin mi dostum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Kadrosu baya iyi , filmi bugün izledim baya beğendim.Prestige ve bu filmden sonra anladım ki Michael Caine nin bulunduğu sihirbazlık filmlerini gözü kapalı izleyeceksin.

En son sahneyi anladin mi dostum ?

En son sahne derken, jenerikten sonraki sahneden mi bahsediyoruz?

Ben şöyle anladım.
    Dylan süvarileri ekibe kabul ediyor, onlara bi sürü yeni numara için malzemeleri falan veriyor ama yine de onlara son bi oyun yapıyor ve o kasaları açacak kartları alıyor bunlardan.
    Bi de şöyle bi ihtimal var, Dylan sorf kendi intikamı için bu 4lüyü kullanıyor, sonunda da kullanılmış peçete gibi atıyor köşeye. Ama öyle olsa kendini açık etmezdi zaten.

• Evet dostum,

cevabın için çok teşekkür ederim.
  • Filmi sonunda izledim. Genel olarak çok akıcı ve hiçbir diyalogda sıkmayan bir film. Filmin kurgusu ve senaryosu çok iyi, daha fragmanı izledikten sonra yılın en iyi senaryosu ödülünü alır demişim ve alır gibime geliyor, hayal kırıklığına uğramadım. Oyunculuklara değinirsek Morgan Freeman çok extrasını katmış çünkü Oblivion filminde oyunculuğu bu kadar güzel gözükmedi gözüme. Jesse Eisenberg ise role tam yakışmış zaten tam ukala tipi var. Ayrıca şu filmden sonra The Prestige'i izleyen birini düşünemiyorum sihirbaz olmak için tüm ömrünü verirdi heralde. Mélanie Laurent ise ne kadar güzel bir kadınmış neden bu zamana kadar duymadım ki ben bu kadını. Filmi bir kez daha izlemeyi düşünüyorum çünkü bu yıl çıkmış en baba filmlerden biri. Her şeye rağmen ters köşe yapacam diye baya zorlamışlar senaryoyu. O yüzden bazı kopukluklar vardı. Biraz The Prestige'den örnek alsalardı keşke. Devamı gelecekmiş kesinlikle sinemaya gideceğim bu sefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

720p rerip indirdim dün malum ortamlardan. Sonunda
    zenci bir adam telefonlarınıza bakın
    dedikten sonra film bitti. Eksik şeyleri neden ekliyor bunlar anlamıyorum.

yify ilk çıkan versiyon hatalıydı sonra yenilediler muhtemelen sendeki hatalı yify sürümü yenisi indir :)
  • Sonunda ilginç bir şey çıkacağı apaçık ortadaydı ve çıktı da. Aslında filmin sonuna pek şaşırdığım söylenemez :)
    Ancak sonunu iyi bağladıklarını düşünüyorum. 7.4 ve üzeri puanı tamamen hakediyor :)
  • Az önce izledim filmi gerçekten müthiş olmuş, Sinema'da izlemediğime pişman oldum.

@PHI Hocam hadi Prestij'in yeri biraz ayrıdır da "Ocean's 11" ı çok beğenen biri olarak söylüyorum bu film onu ikiye katlar.

Oyuncu kadrosu da çok iyiydi ve tamda sevdiğim oyunculardan oluşmuş;

Jesse Eisenberg gerçekten geleceğin en parlak aktörlerinden biri. Normalde hızlı konuşan insanları hiç sevmem ve itici gelir ama bunun tarzı nedense hoşuma gidiyor.

Woody Harrelson ve Isla Fisher son birkaç yıldır dikkatimi çeken ve beğendiğim oyuncular. Mark Ruffalo'yu zaten önceden beri beğenirim.

Morgan Freeman ve Michael Caine zaten kalitesi belli adamlar, Fransız kadını da "Inglourious Basterds " da izlemiştim yine burada da iyi oynamış.

4. elemanı ilk kez görüyorum.

(İsimleri ezbere yazdım yanlışlık olabilir)
  • Hafta sonu izledim forumdan bu başlıkdan aldım bilgisini yeni filmleri izlerken genelde tereddüt ederim boşa zaman kaybı olmasın diye.Güzel filmdi tavsiye ederim.
  • 2 tne 720 p edindim....biri sparks diğeri publichd...divxp....eki son çıkan alt yazı 2 sinede uyumsuz çıktı..tüm rerip ve extendedlere uyumlu diyorlar ama....hd olmak kaydıyla alt yazıyla uyumlu bir sürüm varmı...yakalayayım
    ne filmmiş arkadaş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

2 tne 720 p edindim....biri sparks diğeri publichd...divxp....eki son çıkan alt yazı 2 sinede uyumsuz çıktı..tüm rerip ve extendedlere uyumlu diyorlar ama....hd olmak kaydıyla alt yazıyla uyumlu bir sürüm varmı...yakalayayım
    ne filmmiş arkadaş....

yify sürümü tavsiyedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

2 tne 720 p edindim....biri sparks diğeri publichd...divxp....eki son çıkan alt yazı 2 sinede uyumsuz çıktı..tüm rerip ve extendedlere uyumlu diyorlar ama....hd olmak kaydıyla alt yazıyla uyumlu bir sürüm varmı...yakalayayım
    ne filmmiş arkadaş....

yify sürümü tavsiyedir

yıfy in hep 800 mb .lik br ripleri var ortamda...720 blurayi varmı acaba...? ağız tadıyla izlesek...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

ne filmmiş arkadaş....

yify sürümü tavsiyedir

yıfy in hep 800 mb .lik br ripleri var ortamda...720 blurayi varmı acaba...? ağız tadıyla izlesek...

PM attım.

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum..bende pm ledim..bir zahmet bakıver..
    tekrar teşekkür ederim..
  • gerçekten kurgu mükemmel. Baya zamandır ters köşe olmamıştım :)
  • Filmin türkçe çevirisi de süpermiş yahu Yorumları görünce izleyesim geldi. Insin bakalım.
  • Filmde açık sahneler var mı? Seks sahneleri, son dönemlerde çok rastladığımız, cinsel organlar falan. Ona göre ailecek izleyeceğiz veya tek izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Filmde açık sahneler var mı? Seks sahneleri, son dönemlerde çok rastladığımız, cinsel organlar falan. Ona göre ailecek izleyeceğiz veya tek izleyeceğim.

En büyük sıkıntı cinsel sahneler , aile ile film izleyeceğim zaman filmi ilk başta kendim izliyorum , güvenemiyorum hiçbir filme .Bu filmde açık sahneler yok rahatça izleyebilirsin ailen ile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Filmde açık sahneler var mı? Seks sahneleri, son dönemlerde çok rastladığımız, cinsel organlar falan. Ona göre ailecek izleyeceğiz veya tek izleyeceğim.

En büyük sıkıntı cinsel sahneler , aile ile film izleyeceğim zaman filmi ilk başta kendim izliyorum , güvenemiyorum hiçbir filme .Bu filmde açık sahneler yok rahatça izleyebilirsin ailen ile.

Teşekkürler o halde. Akşam izleriz ailecek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.