Şimdi Ara

Now You See Me (2013) | Jesse Eisenberg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konusunu ayri acacaktim fakat gorunce buraya yaziyim dedim.
    film cogu kisi tarafindan atlanmis durumda turkiye de.cunku heryerde gosterimde degil.buyuk ihtimal birkac haftaya da kalkar gosterimden.
    kisaca konusacagim cok fazla kolay kolay film begenmem.
    ancak son yillarda izledigim en iyi 3-4 filmden birisi.

kesinlikle gidin sinema da izleyin
  • Filmi çok beğendim ben bir daha bile izleyebilirim ama çok ilgi görmedi. Kötü bir aralıkta çıktı baya beklenen film var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar zamandır bekliyorum filmi gelmedi buraya. Saçma sapan filmler geliyor, fıstık gibi film gelmiyor Sinema çekimi bile izlemeye razıyım şu an ama o bile düşmedi internete doğru düzgün
  • Yarın gidicem bu filme.Trailer'i ilgimi çekti harika görünüyor fakat hiç ilgi yok nedense.Kadroda mükemmel
  • Film inanılmaz olmuş.Nasıl bu filmin konusu 1 sayfayı geçemez aklım almadı. 5 yıldır izlediğim en iyi film.

ileride the prestige gibi efsane olarak anılır 3-4 sene sonra anca değeri anlaşılır kesinlikle izleyin bağcılarda bakırköyde hala yayınlanıyor.
  • Benimde cok hosuma gitti hala sinemalarda olsa burada tekrar izlerdim.

• Pek ilgi olmamasının en büyük sebebi çok az yerde gösterime girmiş olması bence. Haliyle de pek izleyen olmuyor. Ben bekledim baya, baktım olacak gibi değil mecburen sinema çekimi indirip izledim. Dandikten filmler gösterime girerken, böyle harika film girmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Pek ilgi olmamasının en büyük sebebi çok az yerde gösterime girmiş olması bence. Haliyle de pek izleyen olmuyor. Ben bekledim baya, baktım olacak gibi değil mecburen sinema çekimi indirip izledim. Dandikten filmler gösterime girerken, böyle harika film girmedi

Bende arkadasla sinemaya gitmek için baktım neler var saati uygun iftarı getirsin diye bir baktım filmi gördüm şok oldum.Trailer enfes oyunculuklar enfes oyuncular enfes. Kadroya bak yahu nasıl kaçırılar böyle filmi saçma sapan star tek -after eath gibi boş filmler her yerde varken
  • Film internete düşsün yavaş yavaş yorumlar gelir diye düşünüyorum. Şimdi çoğu kişinin haberi bile yok filmin çıktığından
  • Film 20 gündür nete düşmüş durumda

• Nete düşmüş olanı sinema çekimi. Düzgün sürümleri kastediyorum düşsün derken
  • Yok zaten düzgün bu 720p altyazılı

• bu film nasil bukadar az ilgi gordu

• Arkadaşlar filmi dün akşam izledim. Süper incir diye bir film ile bunun arasında kaldık ve iyi ki bu filme girmişiz.

Tek kelime ile harika di. Bir dakika dahi sıkılmadık. Zaten giriş sahnesinde bile sizi alıp bağlıyor götürüyor.

Ölmeden izlenilmesi gereken filmler listesine ekledim bile.
  • Daha bizim sinemaya yeni gelmiş, haftaya kalkmazsa gitmek istiyorum.
  • Extended bluray çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Extended bluray çıkmış

Hocam Pm ile ulastırabilirmisin?
  • hocam pmden ulaştırmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hubo -- 22 Ağustos 2013; 12:09:28 >
  • +18 sahne var mı arkadaşlar?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    +18 sahne yok

Film fena değil 6.5/10
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.