arkadaslar bu nick in basindaki M isareti kac np de cikiyor bunu bilen var mi kimi 10k dio kimi 15 kimi 50 kimi 35 tam bilen varsa yazarsa sevinirim bir de patosda +55 clana np li adam alinacaktir burdan PM atarak ulasabilirsiniz veua oyundan ImamOfTheCemaat nick ine Pm atabilirsiniz
ben 59 lwl im 60 a kasıyorum bi de bp yim de (orc) yanımda s işareti war onu nasıl M ye donuştürcen kaç NP gerekiyo bende merak ediyom
cazibe ben JanderMage
quote:
Orjinalden alıntı: CaZiBe
ben 59 lwl im 60 a kasıyorum bi de bp yim de (orc) yanımda s işareti war onu nasıl M ye donuştürcen kaç NP gerekiyo bende merak ediyom
Artissssssssssssssss
quote:
Orjinalden alıntı: GuySmiley
cazibe ben JanderMage
çıkaramadım
aynı clandaydık demi
nicklerin başındaki harfler veya resimler o ay içinde kazandığınız npye göre çıkar tabi bunun bi sınırı yoktur ama 10-15k değil bundan emin olun 80k falan vardır bnu da 1 ayda kazanmanız gerekli onlar o serverın 1 ay içinde en fazla np kazanan oyuncularına verilir
yoq bole olmamasi lazim bende 14k np var cikmadi np ler 0 landi millete hala duruo 3. hafta benim bu np yi buldum bi adamda 6000 var onda var :D
quote:
yoq bole olmamasi lazim bende 14k np var cikmadi np ler 0 landi millete hala duruo 3. hafta benim bu np yi buldum bi adamda 6000 var onda var :D
benim bahsettiğim eski serverlar yeni serverlarda manes pathos gibi serverlarda bu muhtemel ama köklü serverlarda bunlar 10-15k ile sınırlanmaz dediğim gbi o ay içinde kazandığın np puanına göre sıralanır
quote:
Orjinalden alıntı: BeNiCaL
arkadaslar bu nick in basindaki M isareti kac np de cikiyor bunu bilen var mi kimi 10k dio kimi 15 kimi 50 kimi 35 tam bilen varsa yazarsa sevinirim bir de patosda +55 clana np li adam alinacaktir burdan PM atarak ulasabilirsiniz veua oyundan ImamOfTheCemaat nick ine Pm atabilirsiniz
np ile ilgisi yok serwer np ortalamasıyla ilgili şimdi burdan anlatamam sen en iyisi çıkana kadr np kas şunu söyliyim 500/0 0 np ni ile ilgili 0 olan yer önemli olan