Şimdi Ara

Np ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu nick in basindaki M isareti kac np de cikiyor bunu bilen var mi kimi 10k dio kimi 15 kimi 50 kimi 35 tam bilen varsa yazarsa sevinirim bir de patosda +55 clana np li adam alinacaktir burdan PM atarak ulasabilirsiniz veua oyundan ImamOfTheCemaat nick ine Pm atabilirsiniz

• ben 59 lwl im 60 a kasıyorum bi de bp yim de (orc) yanımda s işareti war onu nasıl M ye donuştürcen kaç NP gerekiyo bende merak ediyom
  • cazibe ben JanderMage
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

ben 59 lwl im 60 a kasıyorum bi de bp yim de (orc) yanımda s işareti war onu nasıl M ye donuştürcen kaç NP gerekiyo bende merak ediyom

Artissssssssssssssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuySmiley

cazibe ben JanderMage

çıkaramadım

aynı clandaydık demi
  • nicklerin başındaki harfler veya resimler o ay içinde kazandığınız npye göre çıkar tabi bunun bi sınırı yoktur ama 10-15k değil bundan emin olun 80k falan vardır bnu da 1 ayda kazanmanız gerekli onlar o serverın 1 ay içinde en fazla np kazanan oyuncularına verilir
  • yoq bole olmamasi lazim bende 14k np var cikmadi np ler 0 landi millete hala duruo 3. hafta benim bu np yi buldum bi adamda 6000 var onda var :D
  • quote:

yoq bole olmamasi lazim bende 14k np var cikmadi np ler 0 landi millete hala duruo 3. hafta benim bu np yi buldum bi adamda 6000 var onda var :D

benim bahsettiğim eski serverlar yeni serverlarda manes pathos gibi serverlarda bu muhtemel ama köklü serverlarda bunlar 10-15k ile sınırlanmaz dediğim gbi o ay içinde kazandığın np puanına göre sıralanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeNiCaL

arkadaslar bu nick in basindaki M isareti kac np de cikiyor bunu bilen var mi kimi 10k dio kimi 15 kimi 50 kimi 35 tam bilen varsa yazarsa sevinirim bir de patosda +55 clana np li adam alinacaktir burdan PM atarak ulasabilirsiniz veua oyundan ImamOfTheCemaat nick ine Pm atabilirsiniz

np ile ilgisi yok serwer np ortalamasıyla ilgili şimdi burdan anlatamam sen en iyisi çıkana kadr np kas şunu söyliyim 500/0 0 np ni ile ilgili 0 olan yer önemli olan
  • ben en cok np si olanlara geliyo die biliyodum
  • http://img315.imageshack.us/img315/7613/v2vn0.jpg

artist diyen kişiye bozuldum neden ole dedi anlamadım

bu arada sadece M harfi nin ne zaman we kaç np de cıkcagını ogrenmek istedim..
  • quote:

http://img315.imageshack.us/img315/7613/v2vn0.jpg

durandal ile kaç atack oluyor ?
  • Hangi İşaret Ne kadar Np İstiyor Ve Ödül Olarak Ne Veriyor Hepsi Burda

Tıkla>.>.>.>.>.>
  • o işaretlerde bug var bende 6 aaydır duruyodu name change yaptım gitti :(( ne gzl para alıyodm ordan hergün
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

quote:

http://img315.imageshack.us/img315/7613/v2vn0.jpg

durandal ile kaç atack oluyor ?

durandal master öncesi atack wermiyo ö üzden weghit hammer +7 kulanıyorum..

kitap mitap str falan 1300 ü buluo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.