Şimdi Ara

NP SEMBOLLERI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar şunu sormak istiyorum,np olayını abartanlarda yani np si fazla olan kişilerin nickleri başında bazı işaretler çıkıyo,bunlar neye göre çıkar bazısı yeşil kelebek gibi bazısı mavi bazısı farklı renkte,bunlar nedir ? hani ilk 100 ilk 10 vs vs bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

• Arama yapsan bulurdun ama ben koyiim ben arasdim senin yerine!!

quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

Gold Knight

NP SEMBOLLERI.
    Bu simge için en fazla NP kasan olamalısın.1m ödül alırsın.

Silver Knight

NP SEMBOLLERI.
    Bu simge için en en fazla kasan 2,3 yada 4. olman gerekir.Verilen ödül 700k.

Mirage Knight

NP SEMBOLLERI.
    Bu simge için en fazla kasan 5,6,7,8 yada 9. olman gerekir.Verilen ödül 500k.

Shadow Knight

NP SEMBOLLERI.
    Bunun içinde en iyi kasan ilk 10-25 arasına girmen gerekir.Verilen ödül 300kdır.

Mist Knight

NP SEMBOLLERI.
    Bu işaret içinde en iyi kasan ilk 26-50 e girmen gerekir.200k ödül verirler.

Traning Knight

NP SEMBOLLERI.
    Bunun içinde en iyi kasan 51-100 e girmek gerekir,bunun için bir ödül vermezler.

• quote:

Arama yapsan bulurdun ama ben koyiim ben arasdim senin yerine!!

quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

Gold Knight

Bu simge için en fazla NP kasan olamalısın.1m ödül alırsın.

Silver Knight

Bu simge için en en fazla kasan 2,3 yada 4. olman gerekir.Verilen ödül 700k.

Mirage Knight

Bu simge için en fazla kasan 5,6,7,8 yada 9. olman gerekir.Verilen ödül 500k.

Shadow Knight

Bunun içinde en iyi kasan ilk 10-25 arasına girmen gerekir.Verilen ödül 300kdır.

Mist Knight

Bu işaret içinde en iyi kasan ilk 26-50 e girmen gerekir.200k ödül verirler.

Traning Knight

Bunun içinde en iyi kasan 51-100 e girmek gerekir,bunun için bir ödül vermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XentainX -- 21 Ağustos 2006; 16:19:48 >

• Clan rank ına veya np siralamasina bakabileceğimiz bi site warmi acaba ?
  • PEKİ Şunuda sorayım o zaman saolasın haklısın araştırsam kendim bulabilirmişim doğru,benim simge arada geliyo gidiyo 3 gün önce vardı dün yokdu bugun var :) ve benimki yeşil yani sonuncu değil hadi diycem sembol cıktı sonra kasmadım ama 2 saat icinde en fazla bir alt sıraya inersin benimki komple gidiyo ve geliyo ve şuda ilginctir b1de var b2de simge yok :)
  • bu hafta banada m işareti geldi 3 gün kaldı sonra gitti bende np kasmaya devam ettim fakat sağ tarafı 35k yapmama rağmen işaret bir daha gelmedi ama şu anda sağ tarafı 30k olup mavi işareti olan arklarım var biraz değişik bir sistemleri var heralde.
  • Benim sağ taraf 33 k şu anda arada geliyo sembol gidiyo bug var büyük ihtimal ondada,birde şu ilginc adamın sağ taraf 27 k benden bir üst sembol var herifte ne iştir anlamadım:) bu oyunun neyi doğruki o doğru olsun.
  • fazla np yok ama 2 gun için 20 K np kastım ve banada sembol geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.