Zırhım bile olmadan, full hp ile defalarca vs kazandım şahitlerim var Çelik kullanıver bişeycik olmaz. Efsunlarını sağlam yap yeter.
Önemli olan güç değil arkadaşlar.Arkadaş belki görüntüsünü seviyor.Belki hiç takmadı takmak istiyor. Ayrıca banada at bulursan.
Kraliyetli olmasını ben istemiyorum arkadaşımda kraliyet takıntısı var. Aradım ama bulamadım yardımcı olursunuz diye konu açtım
Dün akşam buldum kraliyet,yarı insan,kin kılıcı,sirius,muharebe,baron,ilahi kılıç,öldürücü pala vb...Ama dün akşam üyelikler silindi bugün açtığımda ise bayağa bi üzüldüm Yeni İtemler gelmiş Ve server batmış durumdaydı Yeni İtemler: +9 61 Zırhları +9 65Lwl silahlar +9 Kalkanlar +9 54 Zırhları +9 48 Zırhları Falan vardı bende serveri bırakmak zorunda kaldım serverde 1.olana +9 Zehir ve +9 Çelik falan veriyolar
BEN YENİ KURUCAM ŞİMDİDE İSMİNİ DÜŞÜNÜYOM KRALİYET NPC DE VAR 94 LWL BAŞLANGIÇ 300M PARA İSTERSEN GELİRSİN İSİM İÇİN YARDIM EDİNNN
Bir kaç tane bildiğim kraliyetli server vardı şimdi baktım hepsi kapanmış bazılarında da item değişikliği olmuş.