Şimdi Ara

Npclerde kraliyet olan bir pvp arıyorum bulabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Npcde kraliyet olsun Hamachili olup olmaması önemli değil. Npcde kraliyet olsun yeter...

• Nedir bu kraliyet fantezisi
  • Zırhım bile olmadan, full hp ile defalarca vs kazandım şahitlerim var Çelik kullanıver bişeycik olmaz. Efsunlarını sağlam yap yeter.
  • Cok Kraliyetliye Tek Attım
  • Önemli olan güç değil arkadaşlar.Arkadaş belki görüntüsünü seviyor.Belki hiç takmadı takmak istiyor.
    Ayrıca banada at bulursan.
  • Öyle Server Bulmak Zor. Millet Para Kazanmak İçin Server Açıyor Artık.
  • Kraliyetli olmasını ben istemiyorum arkadaşımda kraliyet takıntısı var. Aradım ama bulamadım yardımcı olursunuz diye konu açtım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşam buldum kraliyet,yarı insan,kin kılıcı,sirius,muharebe,baron,ilahi kılıç,öldürücü pala vb...Ama dün akşam üyelikler silindi bugün açtığımda ise bayağa bi üzüldüm Yeni İtemler gelmiş Ve server batmış durumdaydı

Yeni İtemler:
    +9 61 Zırhları
    +9 65Lwl silahlar
    +9 Kalkanlar
    +9 54 Zırhları
    +9 48 Zırhları
    Falan vardı bende serveri bırakmak zorunda kaldım serverde 1.olana +9 Zehir ve +9 Çelik falan veriyolar
  • kraliyet herşey değil.
  • BEN YENİ KURUCAM ŞİMDİDE İSMİNİ DÜŞÜNÜYOM KRALİYET NPC DE VAR 94 LWL BAŞLANGIÇ 300M PARA İSTERSEN GELİRSİN

İSİM İÇİN YARDIM EDİNNN
  • Bir kaç tane bildiğim kraliyetli server vardı şimdi baktım hepsi kapanmış bazılarında da item değişikliği olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.