Şimdi Ara

.nrg dosyalarını yazdırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar bır cd indirdim..n.g uzantılı 3 parça...Bunalrı akalıba yazdır secenegı ıle yazdırdım fakat cd lerın ıcı bos...yanı hıc verı yok anlayacagınız...Yanılmıyorsam Audio olarak dırekt kayıt yapılmıs...Nrg uzantısını rar yapıp acmayı denedım olmadı...ban bu konuda yardımcı olursanız sevınırım saygılar

• c:\programfile vs... \nero imagedrive çift tıklayın etkinlşesin sonra denetim masasından imagedrive a çift tıklayıp birincil sürücüyü aktifleştir diyin sonra kalıp yükle seçeneğinden indirdiğiniz ng leri gösterin... bilgisayarıma yeni cd sürücü gelir içindede yüklediğiniz nrg vardır...
  • sağ olasın kardes bır deneyım bakalım...
  • kardes malesef olamdı...kalıbı yazdır dedıgım zaman yenı bir nrg dosyası yapıyor...atladıgım bır nokta mı var...cunku yenı surucu olustu....program ıcınde
    ilk surucu olarak onu sectım...
  • kalıbı yazdırma o çıkan yeni sürücüde cd nin içnde ne varsa neroda normal cd yazıyor gibi sürükle bırak dosya menüsüne...
  • dosyaları ıcıne attıgım zaman (şekil 2) gibi oluyor....
    oradan kalıbı yazdır secenegıne geldıgım zaman(sekıl 3)....
    karsıma gelen yenı penecerede(sekıl 4) tek bır adet kalıbı yazdırmaya secenek verıyor..
    .........................................................................
    derlemeyı yazdır secenegıne geldıgım zaman ıse(sekıl5)
    yenı bır pencere acılıyor(sekıl 6)
    yazdır secenıgıne basıncada uyarı gelıyor(sekıl7)....

arkadaslar lutfn yardım edın....kafayı yeme durumuna geldım....ıso buster fılan denedım onlarda yemedı bunu...

• 4 ve 5. resimler

• quote:

Orjinalden alıntı: felix

kalıbı yazdırma o çıkan yeni sürücüde cd nin içnde ne varsa neroda normal cd yazıyor gibi sürükle bırak dosya menüsüne...
  • 6 ve 7 .resımler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.