Şimdi Ara

nrg formatındaki dosyadan bi videoyu mkv formatında çıkarma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bi konser var elimde nrg formatında. iki dosya, 8'er Gb büyüklüğünde. Bundaki konser videosunu mkv olarak çıkarmak istiyorum. nasıl yapabilirim?

• .nrg uzantılı dosyalar Nero'nun image dosyalarıdır.

Bunları açmak için sanal sürücü programı kullanmalısın.
    Yada DVD ye yazabilrsin diyicem ama 8 gb mış

Program olarak bunu deneyebilrsin

http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
  • isobuster programı da işinize yarayabilir. Ücretsiz sürümü vardır. Programı kurduktan sonra nrg uzantılı dosyayı bu programla açın ve çıkart deyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Saruhan

isobuster programı da işinize yarayabilir. Ücretsiz sürümü vardır. Programı kurduktan sonra nrg uzantılı dosyayı bu programla açın ve çıkart deyin..

+1
  • Ultraiso'da aynı işi görecektir, alternatif olarak kalsın
  • ya ultraiso ile açıyorum zaten. ben mkv formatında video olarak riplemek istiyorum...
  • Dosya formatı nedir ? Bunu belirtirseniz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Yani nrg dosyasının içeriği nedir. DVD dosyası mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet DVD video. ama 8gb büyüklüğünde olduğu için HD DVD sanırım.
  • Ultra iso, Magic iso, Power iso vs. bu şekilde bir sürü program var, herhangi bir tanesini kurup içerisinden video dosyasını rahatlıkla çıkarabilirsiniz... Ultra iso, MAgic iso, Power iso vs. bu şekilde bir sürü program var, herhangi bir tanesini kurup içerisinden video dosyasını rahatlıkla çıkarabilirsiniz... sonrasında video converter programlarıyla bu video dosyasını mkv uzantılı yapabilirsiniz, bunun içinde Total Video Converter adlı program sizin işinizi görür. kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 10 Mayıs 2010; 8:02:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.