Şimdi Ara

NSU N73 ü bulamıyor? PC suite gördügü halde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N73 icin europe sayfasından dün NSU ı yukledim.

Gerekli adımları takip ettim ancak step 2 de bir türlü telefonu tanıtamadım.Bulamıyor N73 ü.

Device managerı kontrol ettigimde N73 ile alakalı tum donanımların uzerinde sarı ! isareti görünüyor bu donanımların duzgun calısamayacagını belirten.

Ancak PC suite'e kablo ile baglanıp senkronizasyon yapabiliyorum yani kablo calısıyor.

Yinede USB kablo icin driveri bir daha yukledim internet nokia sayfasından indirip. ne kadar restart yapsamda fayda etmedi hala Software Updater tanımıyor, göremiyor makinamı.

Yurtdisi forum sayfalarından 3.0638.0.0.1 versiyonun bu programla yuklendigini okudum.

Test edip bu tarz bir problemle karsılasan var mıdır acaba? Yada en basiti USB kablosunu tanıtmakta zorlanan

Pesinen tskler

• arkadasım yanlıs bilmiyorsam daha n73 ün versiyonu cıkmadı ( nokıa nın sitesinde cıkmadı) o yuzden yapmamıstır buyuk ihtimalle

baktım çıkmış özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 15 Kasım 2006; 14:35:03 >
  • 30-10-2006 tarihli cıktı europe.nokia.com sayfasından yuklenebiliyor. 3.0638.0.0.1 versiyonu.

Daha cok yeni kuran arkadaslarda var ancak onlar bu tarz bir sorunla karsılasmamıslar.
  • pena, PC SUİTE i kaldırıp tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin. o zaman büyük bir ihtimal olacaktır.
  • tskler. bir deneyeyim. sirket laptobunda yaptıgım icin surekli IT kısmına gidip rica etmekten hızlı davranamıyorum esasında

quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

pena, PC SUİTE i kaldırıp tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin. o zaman büyük bir ihtimal olacaktır.
  • N73 yazılım güncelleme ile ilgili topic de arkadaşlardan biri de 2. adımdan öteye gidememişti, yardım istemişti . Cevap yaklaşık olarak şöyle idi :
    "2. adımda ekranın sol üst köşesinde "telefon hafızası silinecektir devam edecek misiniz " gibisinden bir onay kutucuğu var onu işaretlemezsen işleme devam edemezsin"

Senin sorunun da belki böylece çözülür.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.