Şimdi Ara

NT'de POLYPAD C400 TABLET PC 149.90.-TL 512 ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
3.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://yeni.nt.com.tr/polypad-c400-tablet-pc.html
    Nasıl sizce? Kullananlar varsa görüşünü yazabilir mi Tşkler.

• yok mu yorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selten35

yok mu yorum?

Bim'de ayin 20'sinde Polypad 7200 HD satilmisti (sadece Karadeniz Bolgesinde). Satin alanlar kablosuz ag baglantisinin zayifligindan sikayetciydi. Yazdiklarindan anladigim kadariyla internete kablosuz agdan baglanabilmek icin modeme cok yakin olunmasi gerekiyormus. Model farkli ancak marka ayni. Bilginiz olsun istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • dün elime geçti bende netten aldım valla wifi konusunda gayet iyi antutu benchmark skoru 2855 çıktı usb ile mouse klave bellek falan açıor 1080 p video oynatıyor gayet rahat yalnız ekran konusunda kötü bir ekrana sahip hiç beğenmedim lg düşük bir android telefonu var p 350 ondan bile kötü:D ama şarzı full açık wifi müzik oyun falan 5 saatten fazla gidiyor internet ve oyun perormansı da pek tamin edici olduğu söylenemez kasılmalar oluyor 512 ram 800 mhz antutu skoru 2200 küsur olan huawei ideos x 5 ile karşılaştırdım oyun perormansını bende kasan oyunlar onda gayet rahat oynuyordu:D ama wifi ve şarz olayına dicek yok ekran haricinde 150 tl e göre iyi bir tablet arıca hoperlörö çok hoşuma gitti gayet yüksek ve net bi ses veriyor şayet iyi bir mp3 çalar 100 tl üstünde zaten bu özelliklere sahip başka tablaetlerle karşılaştırınca en 200 tl olduklarını görürsünüz en yakın zamanda videolu bir inceleme yapıp atarım

• 199 görünüyor
  • 150 olsa iyiydi de 200 TL verilmez. O paraya ainol tornados var buyincoinsde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://yeni.nt.com.tr/polypad-c400-tablet-pc.html

ben kampanyadan aldım bılgısayarı bugun epey kullandım ınceledım. oncelıkle ekranda donma olmuyor gayet guzel epey sey attım ıcıne resım muzık vs. ama herhangı bır donma ıle karsılasmadım .wifi ıle baglantısı oldukca ıyı . hızlı sekılde sıteler acılıyor sekmeler arasında gecıs gayet hızlı vıdeoları oldukca ıyı calıstırıyor. 150 lıraya gercekten tam anlamıyla muthıs bır alet. 200 lıraya deger mı bılmıyorum cunku pıyasada cok var 180 200 arası . ama 200 e alırsan da pısman olmazsın cunku epey kullandım nerdeyse tum gun oyun ınternet resım muzık ama sarjı bıtmedı daha ayrıca ıcındekı angry bırds oyununu oynarkende donmalar olmadı. olumsuz olarak soyleyebılecegım seyler bırıncısı kamerası yok ama ınsaf zaten 150 lıraya alıyoruz olmamaası normal :D:D ıkıncısı ekran bıraz mat yanı dokunmatıgı kaygan yumusacık degıl bıraz sert.. ha bu olumsuz bır yonu olarak gelmıstı bana ılk aldıgımda ama sonra farketmedım bıle demın saydıgım ıslerı yaparken... kesınlıkle tavsıye edıyorum ... KESINLIKLE

• quote:

Orijinalden alıntı: selda98

quote:

http://yeni.nt.com.tr/polypad-c400-tablet-pc.html

ben kampanyadan aldım bılgısayarı bugun epey kullandım ınceledım. oncelıkle ekranda donma olmuyor gayet guzel epey sey attım ıcıne resım muzık vs. ama herhangı bır donma ıle karsılasmadım .wifi ıle baglantısı oldukca ıyı . hızlı sekılde sıteler acılıyor sekmeler arasında gecıs gayet hızlı vıdeoları oldukca ıyı calıstırıyor. 150 lıraya gercekten tam anlamıyla muthıs bır alet. 200 lıraya deger mı bılmıyorum cunku pıyasada cok var 180 200 arası . ama 200 e alırsan da pısman olmazsın cunku epey kullandım nerdeyse tum gun oyun ınternet resım muzık ama sarjı bıtmedı daha ayrıca ıcındekı angry bırds oyununu oynarkende donmalar olmadı. olumsuz olarak soyleyebılecegım seyler bırıncısı kamerası yok ama ınsaf zaten 150 lıraya alıyoruz olmamaası normal :D:D ıkıncısı ekran bıraz mat yanı dokunmatıgı kaygan yumusacık degıl bıraz sert.. ha bu olumsuz bır yonu olarak gelmıstı bana ılk aldıgımda ama sonra farketmedım bıle demın saydıgım ıslerı yaparken... kesınlıkle tavsıye edıyorum ... KESINLIKLE

ayrıntılı anlatım için tşkler...150 tllik fırsatı kaçırdım :( şu an 200 olmuş. tekmardanhttp://www.tekmarshop.com.tr/Products-URUN1180820-artes-i701-a8-304350lemci-150-ghz-512mb-4gb-7-android-40-cam-wi-fi-usbhdmi-tablet-pc-siyah.html bu ürünü düşünmeye başladım. önümüzdeki hafta sonuna kadar kampanya çıkmazsa bunu alıcam büyük ihtimelle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.