arkadaslar ben sansui kullaniyorum ve bende hicbir sifre olayi olmadi ntv ve e2 icin soyluyorum.ancak tv8 de izledim mac sayisi parmaklarla sayilacak kadar azsimdi anlamadigim konu bu ntv maclari sifresiz verirken tv8 neden sifreli veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: gArFeLd
arkadaslar ben sansui kullaniyorum ve bende hicbir sifre olayi olmadi ntv ve e2 icin soyluyorum.ancak tv8 de izledim mac sayisi parmaklarla sayilacak kadar azsimdi anlamadigim konu bu ntv maclari sifresiz verirken tv8 neden sifreli veriyor
kardeş sen bu sansuiden her konuda dert yanıyosun at kurtul şundan yav git goldmaster al
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
quote:
Orjinalden alıntı: gArFeLd
kardeş sen bu sansuiden her konuda dert yanıyosun at kurtul şundan yav git goldmaster al
at demesi kolay ogrenciyiz abi.bir ise basliyayim ilk isim bu sansuidenkurtulmak olacak
@bymuratcan
evet nba ye şifre koysalar felç olacaz komple
belki nba abd de yayınlandığı için koymulardır şifreyi, bize göre dünyanın diğer ucunda :) türksat çekmiyodur (uydularla ilgili bir bilgim yok atıyorum )
zaten bu maçlardaki şifre olayı fifa nın kurallarından kaynaklanıyor galiba, nba yi bağlamıyaz
Arkadaşlar Ben NTV ve TV8 i seyredemiyorum Bıss şifreli olduğunu biliyorum şifre vermekte yasak benim ögrenmek istediğim şifre dışında benim uydu alıcımda provider numarasıyla key istiyor provider 6 rakamlı key ise 2 rakamlı ondan sonra 16 rakamlı şifre giriliyor benimistediğim provider numarasıyla key numaraları. Şifreyi istemiyorum yanlış anlaşılma olmasın makinam da Botech 600CI yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme