Bizi Ligtvnin kötü spikerlerinden (Onur Sahin, öztürk pekin) den kurtarsa. Dual anlatim sistemiyle maclari anlatsa(Spiker + Yorumcu) Ligtvnin uhreviden kalmis stüdyolarindan bizi kurtarsa. Adam gibi Programlarla mac disindaki saatleri harcasa Yayin kalitesini bi budesligaya bi premierllige yaklastirsa. Ekranin her kösesine reklam sokmasa Programlarini futbolun f sinden anlayan yorumcular la donatsa Paintten yapilmis Logolarla ekrani kirletip 3. dünya ülkesinin macini seyrediyo havasi vermese. Grafikleri profesyonelce olsa. Ligtv gibi Avrupanin en pahali yayinini yapmasa (Örnegin Ligtv, Almanyanin Premiere kanalina göre 2 kati daha pahali yayin yapiyor. Bu na ragmen avrupanin tüm liglerini +bundesliganin tüm maclarini+ ikinci bundesliganin tüm maclarini+ sampiyonlar liginin tüm maclarini+ diger tüm spor dallarini ligtv iyle kiyaslanamayacak kadar yüksek yayin kalitesiyle ekrana tasiyor. bu premiere denen kanalda belirttigim gibi ssampiyonlar liginin tüm maclarinaa ayni anda bakabiliyorum. Örnegin ben diyorumki besiktas marsilya macina bakicam, aslinda o aksamin belkide en önemsiz maci olmasina ragmen 16 tane premiere kanalindan biri bu maci veriyor.+ bana türkce spikermi yoksa yabanci dilmi diyede soruyor. ve inanamayacaksinin diger tüm avrupa ligleriyle bereaber bu kanal ayda 30 euro) Simdi ntv sporda t.s.l. yayin haklarini satin alip bizleri üsteki cilelerden kurtarsa cok mu sey istemis olurum.
Ligtv
Forza ntspor.
ha buarada yagmur dan kacarken doluya yakalanmayalim, Dspor alacak gibi. dsporun ligtvden daha beter oldugunu düsünüyorum
Doğuş Grubu bu medya tekelcileriyle başa çıkabilir mi bilemiyorum, yine Digitürk yada D-smart'tan biri alacaktır yayın ihalesini tahminim. Tabi 2010 dan sonra. Öte yandan yazdıklarınıza katılmamak elde değil, Digitürk yayını hala 10 sene öncenin teknolojisiyle devam ediyor. Burada da ünlü bir atasözümüz devreye giriyor "sen eşek olduktan sonra semer vuran bol olur"
öztürk pekin e nasıl maç anlatıyorlar hayret
Aynen katılıyorum FORZA NTVSPOR!
aynen katılıyorum üstelik objektif doğan grubu ve digitürk gibi fanatik fenerli değil
D-Smart gelmesin de ben Digiturk'e katlanmaya razıyım. Ntv Spor için zor olsa gerek bu ihaleyi almak...
ligtv çok kalitesiz yayın yapıyor ve aşırı reklam alıyor. Benim en çok hoşuma giden maç öncesi taraftarın gelişi, stad görüntüleri filandır. Reklamdan bunları izleyemediğimiz gibi reklamdan maçı da izleyemiyoruz. Her yer reklam dolu gözüm yoruluyor maçı izlerken. Spikerler zaten çok kötü ellerinde bir Ercan Taner vardı onu da NTV ye kaptırdılar.
Maç yayın hakkını ATV - çalık grubuda iktidara yakınlığı dolyısıyla federasyona yakınlığı ile alır gibi geliyor.