Şimdi Ara

NTVSpor Emek Ege Galatasaraylı Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
10.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler şu soldaki adamdan bahsediyorum.Uzun süredir izliyorum yazmıyayım diyordum fakat Fenerbahçe ile ilgili haberlerde ve kaçamak yorumlarında gözlemliyorum bir antipatiklik var Fenerbahçe'ye o hissediliyor yani.Galatasaray haberlerinde ise mimik hareketleri değişiyor o farkı dikkatlice bakıldığında hissedebiliyorsunuz yani.Ben bu adamın fanatik Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum benim gibi düşünen var mı bilmiyorum.

• Mail at kovsunlar hemen. İşiniz gücünüz yok herhalde milleti fişlemeye başlamışsınız. Hayır Gs li olsa ne olacak olmasa ne olacak, ne kadar kindar ne kadar tahammülsüz insanlar olduk. Yazık...
  • Öyle olsa ne olacak olmasa ne olacak?
    O spikerlerde sonucta taraftar,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bişey dememiş siz neden hemen saldırdınız anlamadım sadece benim gibi düşünen var mı demiş.
  • Ersin duzen'den beri senelerdir spor gecesini izlerim , ozgur buzbas galatasaray'li emek ege besiktas'li.emek bi programda pot kirir gibi olup toparlayamamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen saldırıya geçmişsiniz arkadaş, adam benim gibi düşünen var mı diyor, kovulsun, kınıyorum vsvs gibi kelimeler kullanmamış.
  • Ben yorum olarak Özgür'ü daha çok seviyorum adam işi biliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emek Ege sağlam bir Beşiktaş taraftarıdır.
  • tabi yani sonuçta fb nin resmi yayın organında bir Galatasaraylı çalışmamalı .

bu arada star,cnbce,ntv,ntvsporu uydudan sildiğim için izlemiyorum o yüzden pek te umrumda hangi takımı tuttuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ersin duzen'den beri senelerdir spor gecesini izlerim , ozgur buzbas galatasaray'li emek ege besiktas'li.emek bi programda pot kirir gibi olup toparlayamamisti.

ersin düzende fener taraftarıydı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

tabi yani sonuçta fb nin resmi yayın organında bir Galatasaraylı çalışmamalı .

bu arada star,cnbce,ntv,ntvsporu uydudan sildiğim için izlemiyorum o yüzden pek te umrumda hangi takımı tuttuğu

şampiyonlar ligini kahvede mi izliceksin
  • Emek Ege Fanatik Fenerbahçelidir eğer büyük bir hataya düşmüyorsam. Zamanında çok iyi araştırmıştım. Çocuğunun dahi fotoğrafları var. Ve kendisi birçok Galatasaraylı ile bu konuda tartışmıştır. Sevilla Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin golunden sonra İspanyol gazetecilere hareket çektiği bile söylenir.

Ha ama son zamanlarda bir GS yalakalığı var onda da hissediyorum. NoNtvspordan dolayı herhalde
  • Yahu boşver farketmez ki. Adam açık açık laf çarpmıyor sonuçta.* Sinir oluyorum diyorsan da izlemezsin olur biter.

*Mesela Mehmet Demirkol. Bu adam Fenerliymiş, ama bi türlü inanmak gelmiyor içimden. Yaptığı yorumlar, yazdığı yazılar filan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

kusra bakkma kardeşimde ben mağarada yaşamıyorum. bin bir çeşit izleme yolu var sene olmuş 2012 sadece stardan mı izleyecenizi sanıyorsunuz?

uydu alıcım türksat, hotbird, eutelsat kanallarını çekiyor. elbet buluruz izleyecek bir yer. olmadı internet.
  • Ayrıntısı için eksi'den arastirabilirsiniz adamlar bayağı ayrıntı vermiş
  • emek beşiktaşlı, özgür galatasaraylı,ırmak beşiktaşlı,aykut fenerbahçeli. yanlız emek egede biraz ben herşeyi iyi bilirim tavırları var sanki özgüre üstünlük kurma çabasında gibi geliyor bana. ama futbol bilgisi çok iyidir bence.
  • quote:

quote:

quote:

kusra bakkma kardeşimde ben mağarada yaşamıyorum. bin bir çeşit izleme yolu var sene olmuş 2012 sadece stardan mı izleyecenizi sanıyorsunuz?

uydu alıcım türksat, hotbird, eutelsat kanallarını çekiyor. elbet buluruz izleyecek bir yer. olmadı internet.

yok hayır, ille gs atak yaparken ciğerinden bağıran spiker olmadan maç izlemiyorsunuz, spiker beğenmiyorsunuz da ondan dedim.

o kanalları silme sebebin fenerli düşmanlığın mı siyasi zıtlığın mı merak ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hayır, ille gs atak yaparken ciğerinden bağıran spiker olmadan maç izlemiyorsunuz, spiker beğenmiyorsunuz da ondan dedim.

ya anlamıyorum dünya fb nin etrafında dönmüyor ne fener düşmanlığı. ntvsporu tarafsız bulmuyorum. o yüzden dolayıda ntv grubunu sildim hiçte eksikliğini çekmiyorum. ne fb si bana ne fb den. ben fbliler gibi tüm dünyamın rakip takım olmasına izin vermiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya anlamıyorum dünya fb nin etrafında dönmüyor ne fener düşmanlığı. ntvsporu tarafsız bulmuyorum. o yüzden dolayıda ntv grubunu sildim hiçte eksikliğini çekmiyorum. ne fb si bana ne fb den. ben fbliler gibi tüm dünyamın rakip takım olmasına izin vermiyorum.

ben fbliler gibi tüm dünyamın rakip takım olmasına izin vermiyorum.

ve bu sebeple tarafsız olmayan (fenerden yana olan) ntvspordan ve feneri olan sahibinden dolayı komple bütün kanalları sildin öyle mi.

tebrik ediyorum.

• Arkadaşlar isteyen izler istemeyen izlemez ne bu gereksiz tartışma anlamadım yav
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.