Şimdi Ara

NUKER CHAR REHBERİ. RESİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
88.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

nuker full int verince HP cok az olucak zaten adam gibi nuker skilli lwl 30 da aciliyor...lwl 30 kadar napilir ki full int nuker ile?

şimdiden teşeküürler

Alır eline bir bow "vur sineme sineme " takılırsın 30 a kadar.

bir şey daha soracagim lwl 30 kadar tek nuker skilli light 17 de acilan mi?
  • quote:

quote:

quote:

nuker full int verince HP cok az olucak zaten adam gibi nuker skilli lwl 30 da aciliyor...lwl 30 kadar napilir ki full int nuker ile?

şimdiden teşeküürler

bir şey daha soracagim lwl 30 kadar tek nuker skilli light 17 de acilan mi?

Nuker skili diye birşey yok arkadaşım.
    Silah skillerini kullanacaksın.
    Bow san anti devil, combo arrow ve autumn wind e 1 lvl ver yeter, spear san dancing demon, soul ve ghost a 1 lvl pasife 2 lvl ver yeter. Bu silahlardan herhangi biri seni rahatla 30 a götürür.
    Bir de oynayarak öğrenmeyi denersen hem oyunu daha fazla çözer hem de vaktini forum yerine oyunda harcarsın. Sana daha çok hayrı olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: alperen-91

bu nukerler için başta ne kadar sp farm yapmak yeter??ama sıkılmadan yapabilceğim insancıl bi rakam söyleyin

valla ben lvl 40'a kadar 2-3 lvl fark ile kastim sonra farkı 5'e çektim ve lvl 75'e kadar 5 gap ile sp farm yapa yapa kastim (bu hayvansal sabir gerektiren bi$i). sonra mastery e$itledim 80'e kadar. 80 oldukdan sonra ise farkı 9'a indirdim sp farma devam.

Sonuc: resimler gösteriyor her$eyi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

beyler sizce buz buff ve passiveleri gereklimidir buzu açmayıp heuksalın passiveni maxlasak ?

full int olucağından hem hp dü$ük hemde defans'a ihtiyacın olucak.Yani aslında 2sinede ihtiyacın olucak.$ahsen ben bicheon'a dokunmadım ve 2 skill'i de yani cold ve heuksal'i fulledim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

Dark charın güzel olmuş....2 ay önce bunlar yoktu , en son seninle pvp yaptığımızda 60 lvl skillerle oynuyodun :) demekki 2 ayda neler yapıyor insan....

Eyw saol. Bu resimler zaten 1 ay öncesinin resimleri hala sp farmdayken.$imdi daha iyi oldu skiller.

Bu arada konu benimmi$cesine saldırıyorum :) en çok yorum yazdiğim konu budur belkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdsng -- 10 Nisan 2007; 19:19:21 >
  • haha
    quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

quote:

Dark charın güzel olmuş....2 ay önce bunlar yoktu , en son seninle pvp yaptığımızda 60 lvl skillerle oynuyodun :) demekki 2 ayda neler yapıyor insan....

Eyw saol. Bu resimler zaten 1 ay öncesinin resimleri hala sp farmdayken.$imdi daha iyi oldu skiller.

Bu arada konu benimmi$cesine saldırıyorum :) en çok yorum yazdiğim konu budur belkide.
  • BUZU LA HEUKSALIN PASİFİNİ MAX LAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİCHEON YADA HEUKSALI VURUŞ SKİLLERİNİ AÇMICAM UMARIM İYİ BİŞEYE BENZER
  • quote:

quote:

quote:

şimdiden teşeküürler

sinem kim ?

ablam
    ştt nomad ablama vurma yakarım ha

• Ellerine sağlık çok güzel olmuş Nomad
  • ben nukerım de cold nukesını açsammı die düşünüorum?çok işe yaromuki... onun yerıne pvpler için coldun 12 lvl ezık ama dondurucu vuruşunu açsam olurmu??
  • $uanki lvlin 35'in altında ise lvl 40-45'e kadar yardımcı olabilir. Ama lvl'in 45+ ise tamamen gereksiz oluyor.Çünkü Fire'da lvl 43'te yeni bir nuke açılıyor.Buda nuke açiğini kapatabiliyor.Fire'dan 2 nuke Lightning'den de 1 nuke toplam 3 oluyor.Buda kar$ındaki mob'u kesebilmen için yeterli. (kendi lvlindeki mob için ve full int isen geçereli.)
  • sandalyede kala kaldım ne diyim walla paylaşım için tşk..
  • nese ßakın ekmeğinize...

SaygıLAr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLcap0ne -- 3 Mayıs 2007; 19:38:33 >
  • şu an lvlim 45 alps serverinde.pure int spear.fire el yakması full 30lvl nukesinde up yok 43 de ki zaten yeni açıldı.fire da başka skill yok.cold 30 lvlde pasifi açık phy defasn weren skill açık ve nukesi açık sadece.light grass wolk full nukesi full magçatack increase full bide şu 17 de açılan yampiri nuke full gerisine dokunmadım.ayrıca heuksalin 40lvl pasifide açık.sırf pasif için heuksali up yapıyorum.hiçbir phy atack skilli açık değil sadece nukelerle oynuyorum.fazla bi sp farm gerektirmiyo ayrıca iyi itemlerle dewrilmez diyemesede çoğu glavie buildle pvp yapabilcek bi char oldu.mag balance im %110un altına hiç düşürmedim.43 lvlde ujigilere tek atıodum(sos+3 spear ile)iananmayanlara şahit çokbence parası olanların kesinlikle açıp bi kere de olsa nuke kasmsaı lazım.inanılmaz zewkli

• ya ben 34 lvlim 3 lvl atlarken full str verdim şimdik sword shieldim blood death flowerlarden nuke ile 900-1000 alıom sizce iimi??*
  • Ben nuker 1 char yapmak ıstıyorum Statlarimi ve once hangi skiilleri vermem gerek?
  • 30 a kadar bow yada spearyada sword secicen bana gore spear yada bow git sonra 30 da nukeler acılıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 30 Mayıs 2007; 15:51:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_

ya ben 34 lvlim 3 lvl atlarken full str verdim şimdik sword shieldim blood death flowerlarden nuke ile 900-1000 alıom sizce iimi??*

açıkcası intler zor dayanır yatmamsı için str ve itemmleri str olmalı benmesala 7/1 int ama 15 str olunca hepsi inte vercem daha mantikli bide heluksal pasif ac
  • hacılar siz simdi sp lerinizi harcıyosunuz helal olsun hos olsun ama unutmayın bu oyunda bi gun lv cape 90 olacak o zamn napcanız? ilerisini de dusunun ;)
  • 90 oldukda scill cape kaldı:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.