Şimdi Ara

NUKER CHAR REHBERİ. RESİMLİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
88.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazı arkadaslar s/s için 90 Light 90 cold 90bicheon 30 fire yada heuksal diyorlar böyle yapsam iş görürmü.ii olursa fire mı seceyim yoksa heuksal mı?
  • S.a Arkadaşlar
    Ben dün yeni char açtım nuker kasmayı düşünüyorum 16 lvl yaptım gap 9 full int 1 günde 1k sp kastım lvl 18 yapıp sonra geri 16 ya düşerek sp farm yapmayı düşünüyorum uzun bi süre yanlız oyun hakkında fazla bi bilgim olmadığı için sizlerden yardım etmenizi istiyorum.

Ne kadar sp kasmam lazım ilerde sorun yaşamamak için.

Not:Yazım Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa_kaya -- 11 Mayıs 2008; 21:33:15 >
  • merhaba bu levellerde yüksek bir charınız yoksa sp farmı önermıyorum.Cok can sınkıntısı cekersiniz ve gözle gorulur bir ilerleme kaydedemezsiniz günde 1 k sp kasmıssınız o hiçbirsey emin olaiblirsiniz.Seni 80 lvl ful farma kadar goturecek sp sayısı 300k+dır.Sen 9d gelmedigin g öz önunde bulunarak soyluyorum 80 ol gapı hemen 9 a cek yani 71 e kas gönlünce
  • fotoğraf çekeceğine git lvl atlat
  • @selamlor

Nomad oyunu bıraktı. 10 Nisan 2007 tarihinde oyundaki max lv 70di.
  • 90 lvl e göre fireye vermek çok saçma

lightlig bicheon cold 90 heuc. 30

lightlig mag attack bufu can alıcı buftur nukerler için - party ratio bufu verir

bicheon pvp lerde etkili olmak içindir farm bittikten sonra nukeler kadar damage sağlayabilmemiz mümkün

cold 90 snow geldi can alıcı bir buf phy defans verir passive de buf da str cilere daha cok dayanıklılık artar

mag defans düşük kalcak e herhalde oda 30 lvl fireyle kapanmıcak bi işlev görmez heuc verelim biraz hp gelsin

mag defansıda iyi bir garment set ile kapatıcaz sonra herşey mükemmel olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

90 lvl e göre fireye vermek çok saçma

lightlig bicheon cold 90 heuc. 30

lightlig mag attack bufu can alıcı buftur nukerler için - party ratio bufu verir

bicheon pvp lerde etkili olmak içindir farm bittikten sonra nukeler kadar damage sağlayabilmemiz mümkün

cold 90 snow geldi can alıcı bir buf phy defans verir passive de buf da str cilere daha cok dayanıklılık artar

mag defans düşük kalcak e herhalde oda 30 lvl fireyle kapanmıcak bi işlev görmez heuc verelim biraz hp gelsin

mag defansıda iyi bir garment set ile kapatıcaz sonra herşey mükemmel olucak

Fireyi acmamamızın nedeni : passive ve bufu phy defans verir buda mage vuranların şine yaramaz - mag defans bufu var oda dediğim gibi garment setle hallolur

• rocktheworld

niye kendi yazdığın şeyi alıntı yapıp yeniden mesaj olarak atıyosun. al sana bi
    seni gidi post kasıcı senii
  • konu biraz eski ama yorumumu yapayım full int bi charda fire ı maxla coldu 64 de tut seklinde bi yorum duyup duya bileceginiz ensacma yorum ve öneridir üstkonu yapında milletin basını yakın nediyim.
  • lvl 61 olacak..

heuksal 41 de
    fire 57
    cold 50
    ligting 52

şimdi ne yapmam lazım :( sizce 70 de gelen nukelerden ilk elektirk nukesinimi açim ?

birde elektriğe gidersem 65 te gelen 4. el yakma var. of karıştı ortalık... şuan kullandığım 3. elyakma lvl up'u 6

lvl uplar nasıl...
    ?
  • yeni konu açmak istemedim.
    s/s pure int nukerim
    90fire
    90light
    90cold
    30bicheon
    nasıldır acaba yorumunuzu alayım
  • Ya arkadaşlar bu konu 90 level capine göre hazırlanmamıştır. Nomad moderatorken ve 70 level cap varken bu rehberi yaptı. 90 level'a göre fire anlamsız kaldı şimdi.

quote:

yeni konu açmak istemedim.
    s/s pure int nukerim
    90fire
    90light
    90cold
    30bicheon
    nasıldır acaba yorumunuzu alayım

90 bicheon 90 cold 90 light 30 heuksal daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.